Τριανταφυλλάκος: “Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος”!

Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος μίλησε για το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έδωσε το στίγμα της προσπάθειας των κίτρινων και παραδέχθηκε ότι ο Άρης θα έχει πάθος και όχι φόβο!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ντέρμπι “Χωρίς αμφιβολία, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει δείξει καλά στοιχεία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ξέρουμε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τους οπαδούς. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και πολύ συγκέντρωση, για να ανταπεξέλθουμε στον αγώνα”.

Για τη σημασία που έχει το ντέρμπι για τον Άρη πέρα από το γόητρο: “Χρειαζόμαστε τους βαθμούς, για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Αν πάμε με καλή ψυχολογία και δείξουμε χαρακτήρα, πιστεύω πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα τέτοιο παιχνίδι”.

Για το σημείο – κλειδι του αγώνα: “Το πόσο συγκεντρωμένοι και έτοιμοι θα είμαστε”.

Για το αν ο κόσμος θα δει έναν διαφορετικό Αρη, κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσον αφορά το πάθος και τη διάθεση: “Οι νεαροί, όπως είναι φυσικό, θα έχουμε περισσότερη διάθεση, γιατί θέλουμε να δείξουν πράγματα. Έχουμε μεγαλύτερη διάθεση, θα παίξουμε με παραπάνω πάθος και θεωρώ πως αυτό θα μας βοηθήσει πολύ. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος και έχει πιο πολλά παιχνίδια τα πόδια του. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει”.

Για το αν έχουν εντοπίσει κάποια αδύνατα σημεία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: “Είναι μια καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα όμως, δεν μας φοβίζει τίποτα. Θα πάμε για να πάρουμε κάτι θετικό. Σίγουρα έχει κάποια καλά στοιχεία, όπως και κάποια κακά. Πάνω σε αυτά δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες, που υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος”.

To Top