Τσάβι: “Ο πιο δύσκολος όμιλος τα τελευταία 20 χρόνια”

Ο Τσάβι Ερνάντες στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με την Βαγιαδολίδ (28/08, 23:00, NS ) στο Καμπ Νου αναφέρθηκε στο παιχνίδι, τον όμιλο του Champions League αλλά και το ενδεχόμενο πώλησης των Ντεπάι -Ομπαμεγιάνγκ.

Δύσκολο χαρακτήρισε τον όμιλο της Μπαρτσελόνα στο Champions League ο Τσάβι Ερνάντες. Στη συνέχεια ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” μίλησε για τον Ζιλ Κουντέ, αλλά και τους Πιέρ Έμερικ Ομπαμεγιάνγκ και Μέμφις Ντεπάι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ζιλ Κουντέ: “Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και είμαστε πεπεισμένοι ότι αύριο θα εγγραφεί για να μας βοηθήσει”, για την περίπτωση του Ζιλ Κουντέ ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται ως τώρα στις επιλογές του”.

Για τον όμιλο στο Champions League με Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Βικτόρια Πλζεν:“Θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε όλους, αλλά είναι ο πιο δύσκολος όμιλος τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι μια πρόκληση”.

Για την αποχώρηση του Ντεπάι και Ομπαπεγιάνγκ από το ρόστερ: “Δεν αποκλείω καμία κατάσταση. Ούτε σχετικά με τον Ομπαμεγιάνγκ, ούτε με τον Μέμφις. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Ας δούμε που θα βρισκόμαστε σε πέντε ημέρες¨”.

To Top