ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσάικος: «Να έρθουν όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη…»

Ο προπονητής των ακαδημιών του Άρη, Μιχάλης Τσάικος, μίλησε για το κάλεσμα που έγινε στον περίγυρο του Αλεξανδρείου, όπου θα γίνει τραπέζι στις 30/12 για άστεγους και ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Arena FM:

«Κάθε χρόνο προσπαθούμε να προσφέρουμε στους συνανανθρώππους μας και φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Τα ‘μπράβο’ πρέπει να πάνε στα παιδιά. Ο καθένας να βοηθήσει όπως μπορεί και να συνεισφέρει ό,τι έχει. Θα είναι μεγάλη βοήθεια και μεγάλη ευχαρίστηση για τα παιδιά που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη».

Για τη «γέννηση» της ιδέας: «Αρχικά η ιδέα ήταν των αρχηγών των αγωνιστικών τμημάτων, του παιδικού και του εφηβικού και η πρώτη πρόταση έγινε στις περίπου 200 οικογένειες που υπάρχουν στην ομάδα. Το βασικό είναι να έρθουν όλοι αυτοί που έχουν ανάγκη και να το απολαύσουν».

Για την διοίκηση της ομάδας: «Η ΚΑΕ έχει ανοίξει την αγκαλιά της στην προσπάθεια που γίνεται και είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε. Προπονούμαστε στο ανακαινισμένο γήπεδο στην Θύρα 1, και όταν υπάρχει ανάγκη και στο «Nick Galis Hall».

To Top