ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φέρνει Άντριτς ο Πανσερραϊκός

Κοντά σε μία ακόμα κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του βρίσκεται ο Πανσερραϊκός, ο οποίος είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του τον Στέφαν Άντριτς.

Όπως αναφέρει το mikrliga.com:

“Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Σερβικού ποδοσφαίρου αναμένεται να ντύσει στα κόκκινα ο Πανσερραϊκός.

Ο Στέφαν Άντριτς θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών η επόμενη μεταγραφή των «λιονταριών». Βέβαια ο 20χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν θα αλλάξει χρώματα (η πρώην ομάδα του φοράει εμφανίσεις με το ίδιο χρώμα) ενώ το έμβλημα στη φανέλα του που ήταν «γεράκι» θα γίνει «λιοντάρι».  

Ο Στέφαν Άντριτς (Stefan Andric) γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1996 στην Gornji Milanovac και σε πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στην Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς (από την ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς).

Ο νεαρός Σέρβος ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή με τις εμφανίσεις του με την ομάδα Νέων του Συλλόγου και πολύ σύντομα κλήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι ο σύλλογος του υποβιβάστηκε λόγω χρεών κι έτσι οι παίκτες του πήραν μεταγραφή σε άλλες ομάδες, ο Ντούσαν Στέβιτς εντάχθηκε στον Πανσερραϊκό και ο Στέφαν Άντριτς στη Μέταλακ. Οι δύο τους θα ξανασμίξουν ως συμπαίκτες στις Σέρρες.

Στη μεταγραφή του Άντριτς σημαντικό ρόλο έπαιξε γνωστός πρώην παίκτης των «κόκκινων» που όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες βοηθάει το σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε τη δεκαετία του εβδομήντα. Η μεταγραφή του Άντριτς εντάσσεται στην πολιτική που θέλουν να εφαρμόσουν στον Πανσερραϊκό αποκτώντας παίκτες με φιλοδοξίες, πάθος να προσφέρουν στο σύλλογο αλλά και μεταπωλητική αξία. Επίσης στόχος των ανθρώπων του Πανσερραϊκού είναι να αναπτύξουν το δίκτυο και τις γνωριμίες τους με την ποδοσφαιρική αγορά της Σερβίας”.

To Top