Τσάμπιονς Λιγκ: Ήττα στη Μασσαλία για τον Ολυμπιακό (2-1), ανοικτός ο αποκλεισμός και από το Europa League (videos)

Πήγε στη Γαλλία για τα πολλά, αλλά γνώρισε την ήττα (2-1) από τη Μαρσέιγ με δύο τζάμπα πέναλτι ο Ολυμπιακός και κινδυνεύει να μείνει… ρέστος, φλερτάροντας με αποκλεισμό και από το Europa League.

O Ολυμπιακός είχε σωστό πλάνο, καλές επιλογές κι έναν Καμαρά ρυθμιστή και σκόρερ, έφερε το ματς εκεί που ήθελε στο πρώτο μέρος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 1-0, χάρη στο γκολ του Μαντί στο 33ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, με δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων που δεν είδε ο διαιτητής, αλλά υποδείχθηκαν από το VAR και ισάριθμα γκολ του Παγέ από την άσπρη βούλα, οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι και έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση με 2-1, πιάνοντας τους Πειραιώτες στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου. Ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα άδικο με βάση την εικόνα του αγώνα, αλλά οι λεπτομέρειες και η τύχη δεν ήταν για μία ακόμη φορά με το μέρος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Γήπεδο: Βελοντρόμ

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Σακάι, Τσαλέτα-Τσαρ, Άλβαρο, Αμαβί, Ρονζιέ (85′ Γκέιγ), Καμαρά, Κουζάνς (56′ Σανσόν), Τοβέν (90’+5′ Ακέ), Μπενεντέτο (46′ Ζερμέν), Παγέτ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Ραφίνια, Σισέ, Σεμέδο, Χολέμπας, Εμβιλά (79′ Μασούρας), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι (90’+2′ Σουντανί), Φορτούνης, Αραμπί.

Σκόρερ: 55′ πεν., 75′ πεν. Παγέτ – 33′ Καμαρά

Κίτρινες: 59′ Χολέμπας, 62′ Καμαρά

Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο (Ισπανία)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Σίτι και Πόρτο έμειναν στο 0-0 στην Πορτογαλία και πέρασαν και οι δύο στους 16 του θεσμού.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μάντσεστερ Σίτι 13 (10-1)

Πόρτο 10 (8-3)

Ολυμπιακος 3 (2-8)

Μαρσέιγ 3 (2-10)

To Top