ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με καθαρό μυαλό και αποφασιστικότητα στο Αλκαζάρ ο Άρης για το 4o φετινό “διπλό”! (PRESSARIS LIVE, 17:15)

Eκτός έδρας αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει σήμερα (PRESSARIS, 17:15, Novasports1) στο Αλκαζάρ την Λάρισα. Εξ΄αναβολής αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική. Δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους “κιτρινόμαυρους”. 

Η ήττα από τον Ολυμπιακό είναι οριστικά παρελθόν για τον Άρη, που οφείλει σήμερα να κερδίσει στην Λάρισα, προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έστω και με παιχνίδι περισσότερο από τον Ολυμπιακό, που είναι στους 22 βαθμούς. Από την άλλη, η ΑΕΛ, παραμένει χαμηλά στην βαθμολογία με 6 βαθμούς σε 8 αγώνες.

Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του οφείλουν να δείξουν αντίδραση μετά την πρώτη τους φετινή ήττα και να φύγουν απο την Λάρισα με το “τρίποντο”, όπως έκαναν σε Βόλο, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο. Στόχος τους, να μην δείξουν επηρεασμένοι ψυχολογικά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να βγάλουν το καλύτερό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο.

Χωρίς τους τραυματίες Τζέιμς Τζέγκο και Γιόχαν Μπεναλουάν η αποστολή του Άρη για το σημερινό παιχνίδι στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ. Εκτός και ο Κουέστα στις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Οι δύο πρώτοι έμειναν εκτός καθώς από χθες ακολουθούν θεραπείες για τις ενοχλήσεις στη γάμπα και τη μέση, χωρίς να τις ξεπεράσουν μέχρι σήμερα.

Η αποστολή:

Μπουσέ, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Γκάνεια, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Ντάτκοβιτς, Κάτσε, Σίλβα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

O Δημήτρης Καραντώνης ορίστηκε διαιτητής στο σημερινό ματς. Στο πλευρό του διαιτητή συνδέσμου Ημαθίας θα βρίσκονται οι βοηθοί Γιώργος Στεφανης (Καρδίτσα) και ο Κωνσταντίνος Λιόντος (Ήπειρος), 4ος είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθία) και στο VAR οι Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμα) και Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθήνα), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Ιωσήφογλου (Αθήνα).

To Top