Τσάμπιονς Λιγκ: Στη… Μαδρίτη ο Ρονάλντο, φαβορί η Σίτι με Σάλκε

Ο πρώτος γύρος της φάσης των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ κλείνει με σπουδαίες μάχες, καθώς στις 22.00 η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο και η Σάλκε την Μάντσεστερ Σίτι.

To Τσάμπιονς Λιγκ επέστρεψε δυναμικά στη ζωή των ποδοσφαιρόφιλων από την περασμένη εβδομάδα όπου δόθηκε το σύνθημα για να αρχίσουν οι μάχες με φόντο τα προημιτελικά και το βράδυ της Τετάρτης ρίχνονται στην αρένα και οι τέσσερις -αλλά όχι έσχατοι- μονομάχοι.

Στην Μαδρίτη, η πάντα φιλόδοξη Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε περιμένει με άγριες διαθέσεις την Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επιστρέφει στην ισπανική πρωτεύουσα για μία ακόμα κόντρα με την Ατλέτικο μετά από 31 αγώνες που έδωσε απέναντί της από το 2009 ως το 2018 φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ.

Στο Γκελζενκίρχεν, το απόλυτο αουτσάιντερ Σάλκε συναντάει το μεγάλο φαβορί Μάντσεστερ Σίτι, με τους Γερμανούς να γνωρίζουν πως έχουν πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στην σούπερ φορμαρισμένη ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά να υπόσχονται πως θα δώσουν το 100% για εκείνους και τον κόσμο τους που θα κατακλύσει την “Άουφ Σάλκε Αρένα”.

To Top