Τσάμπιονς Λιγκ: Τσεκάρει το εισιτήριο η Παρί ή θα κάνει την έκπληξη η Μπάρτσα;

Η εκδίκηση για το στραπάτσο του 2017 της Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται σήμερα…. Ή η Μπαρτσελονα που δείχνει σημάδια βελτίωσης θα κάνει την έκπληξη;

Την ευκαιρία να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε πριν περίπου 15 ημέρες έχει η Παρί Σεν Ζερμέν σήμερα, η οποία υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς του πρώτου αγώνα. Ενός αγώνα που είχε ολοκληρωθεί με μια τεράστια νίκη 4-1 στην Ισπανία που ουσιαστικά γέρνει την πλάστιγγα προς στην γαλλική ομάδα, που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται διαθέσιμη να πάθει το ίδιο στραπάτσο με το 2017.

Η γαλλική ομάδα είναι σε καλή κατάσταση έχοντας στο Σαμπιονά φτάσει στο -2 από την κορυφή. Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Έχει δύο σερί νίκες επί της Σεβίλλης, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και άλλη μια επικράτηση στην Παμπλόνα επί της Οσασούνα με 2-0. Τα αποτελέσματα αυτά έχουν αλλάξει το κλίμα, ενώ υπάρχουν άλλα δύο στοιχεία… που ανεβάζουν το ηθικό στην ομάδα της Βαρκελώνης.

Την εκλογή του Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο του συλλόγου αλλά και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαδρίτης, μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ. «Αν και γνωρίζουμε ότι είναι πολύπλοκο, τίποτα δεν είναι απίθανο», ανέφερε ο Κούμαν για το ενδεχόμενο της πρόκρισης και πρόσθεσε: «Η Σεβίλλη και το Κύπελλο ανέβασαν την αυτοπεποίθηση της ομάδας, αν και δεν θέλω να συγκρίνω τη μία περίπτωση με την άλλη. Είμαστε μια ομάδα που πάντα δημιουργεί ευκαιρίες. Αν είμαστε σούπερ αποτελεσματικοί, ποτέ δεν ξέρεις»…

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 10 με τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV Sport 2.

Οι πιθανές 11άδες:

Παρί Σεν Ζερμέν (4-2-3-1): Νάβας – Φλορέντσι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος (αρχ.), Κουρζαβά – Παρέδες, Γκέιγ – Μ’Μπαπέ, Βεράτι, Ντι Μαρία – Ικάρντι.

Μπαρτσελόνα (3-5-2): Τερ Στέγκεν – Μινγκέθα, Ουμτιτί, Λανγκλέ – Ντεστ, Ντε Γιονγκ, Μουσκέτς, Πέδρι, Αλμπα – Μέσι, Ντεμπελέ.

 

 

 

To Top