Τσάνας: “Πανάξια πρόκριση, νιώθω καταπληκτικά”

Ο Κώστας Τσάνας, ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Νέων μίλησε για πανάξια πρόκριση, νιώθει καταπληκτικά, αλλά κρατάει χαμηλούς τόνους, γιατί υπάρχει και ο τελικός…

Σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ τόνισε πως “ήταν μια πανάξια πρόκριση γιατί παίξαμε με δέκα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Υπήρχε θέληση, πάθος, ψυχή και οι παίκτες έβαλαν την ομάδα πάνω και από τον εαυτό τους και έδωσαν ό,τι είχαν. Νιώθω καταπληκτικά. Ήταν μια νίκη που την ήθελα και την πίστευα. Τώρα, θα φροντίσουμε να ξεκουραστούμε και να ανασυγκροτηθούμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον τελικό”.

Δηλώσεις έκανε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος: “Σήμερα όλη η Ελλάδα νιώθει περήφανη για τα παιδιά της. Τα παιδιά που έδειξαν πως ξέρουν να αγωνίζονται, να τα δίνουν όλα, να κερδίζουν.

Η σπουδαία αυτή νίκη και πρόκριση στο τελικό της Εθνικής Ομάδας Νέων, δίνει ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, δικαιώνοντας απόλυτα τις πρωτοβουλίες και τις επενδύσεις της ΕΠΟ στον τομέα των υποδομών.

Είναι όμως κι ένα ευρύτερο μήνυμα. Οι νέοι της Ελλάδας δε συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από αυτό που πραγματικά αξίζουν”.

To Top