ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσαλδάρης: “Ο Άρης έδειξε σκληρότητα με τον ΠΑΟΚ, αλλά με ΑΕΚ δεν βρήκε ρυθμό”

O Δημήτρης Τσαλδάρης σχολίασε τα πρώτα παιχνίδια που έγιναν στην σειρά των τελικών μπάσκετ. 

Αναλυτικά όσα είπε στο ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για το χθεσινό παιχνίδι:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Σφικτό και νευρικό. Στα πρώτα παιχνίδια δεν βλέπουμε θεαματικό μπάσκετ. Ήταν μια χαμένη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Γύρισε το ματς μία φορά από τους 11 πόντους. Το ίδιο και στο 2ο ημίχρονο όταν και κατάφερε όχι μόνο να μειώσει αλλά και να προηγηθεί με τρεις πόντους. Εκεί πίστεψα ότι τελικά θα κερδίσει. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έδειξε τη σκληράδα του και τα καλά στοιχεία που έχει εμφανίσει στην Ευρωλίγκα και έφτασε δίκαια στη νίκη».

Για την εμφάνιση του Νικολά Μιλουτίνοφ:
«Ο Μιλουτίνοφ είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού το τελευταίο τρίμηνο. Είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες και έχει εξελίξει σημαντικά το παιχνίδι του. Είχε ένα θέμα με τις βολές το βελτίωσε και αυτό. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν πρόβλημα ψυχολογίας:
«Δεν είναι ψυχολογικό το πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Οι κινήσεις των παικτών έδειξαν πως έχουν ψυχολογία. Ο Ρίβερς ήταν πολύ καλός, ο Μπουρούσης βοήθησε αρκετά. Ο Τζέιμς έκανε αυτό που έχει συνηθίσει να κάνει πάντα και ίσως αυτό πρέπει να το δουλέψει και να γίνει καλύτερος».

Για την συνέχεια της σειράς:
«Στο δεύτερο ματς, μέσα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα και με την βοήθεια του κόσμου του πρέπει να το πάρει. Θα είναι πιο ανοικτό παιχνίδι σίγουρα. Θα έχει πιο γρήγορο ρυθμό και δεν θα υπάρχει νευρικότητα».

Για τους μικρούς τελικούς:
«Η εικόνα στους μικρούς τελικούς είναι πιο ξεκάθαρη. Ο Άρης έδειξε σκληρότητα με τον ΠΑΟΚ. Δεν κατάφερε να βρει και ρυθμό λόγω της διακοπής για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final Four. Η ΑΕΚ είχε την σειρά με τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε ανταγωνιστική. Η «Ένωση» μοιάζει αυτή τη στιγμή να έχει το πλεονέκτημα».

Για την φετινή Α2:
«Υπάρχουν προβλήματα ακόμα και στην Α1. Όμως η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα όμως όχι κάτι ανησυχητικό. Στην Α2 υπάρχουν ομάδες δύο ταχυτήτων. Οι ομάδες που έχουν μεγάλο μπάτζετ και οι υπόλοιπες που δυσκολεύονται να πληρώσουν ακόμα και τις μετακινήσεις τους. Στο ΠΣΑΤ είναι κάτι που μας απασχολεί αυτό και ψάχνουμε να βρούμε λύση»

Για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου:
«Λέω να συνεχίσω. Τουλάχιστον οι άλλοι με παρακινούν να συνεχίσω. Το μπάσκετ είναι η ζωή μου».

To Top