Τσαλμπούρης: “Εκμεταλλεύτηκα ό,τι μου έδωσε ο Άρης” (video)

Με 22 πόντους εναντίον του Άρη ο Γιώργος Τσαλμπούρης ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και αναφέρθηκε στη νίκη, την εμφάνιση του αλλά και την αλλαγή στον πάγκο.

Αρχικά ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ 3: «Η νίκη είναι η σημαντική. Σήμερα έκανα εγώ την καλή εμφάνιση, στα επόμενα μπορεί να κάνει κάποιος άλλος. Όλοι έχουμε στο νου μας να κερδίσει η ομάδα. Αυτό βγήκε στο παρκέ σήμερα και εύχομαι αυτό να γίνει και στη συνέχεια».

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν είναι ότι ο ρόλος μου θα είναι ένας. Μπορώ να κάνω πολλά. Ο κόουτς μου ζήτησε κάποια πράγματα, εκμεταλλεύτηκα ό,τι μου έδωσε ο Άρης».

Για την εικόνα στο δεύτερο μέρος και αν υπήρχε κάποιο άγχος: «Δε νομίζω ότι ήταν άγχος. Ο Άρης με τη ζώνη με τα τέσσερα γκαρντ, προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ίσως «παγώσαμε». Δε μπορούσα με να βάλουμε καλάθι, αλλά ταυτόχρονα δε δεχόμασταν κιόλας και αυτό, είναι πολύ σημαντικό».

Για αυτό που άλλαξε σήμερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Δε θεωρώ ότι ήμασταν κακοί και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν σαν να φοβόμασταν να νικήσουμε όμως…. Κάθε αλλαγή πεισμώνει τον παίκτη. Τον καινούργιο κόουτς, οι περισσότεροι παίκτες δεν τον ξέρουν και όλοι θέλουν να δείξουν περισσότερα».

To Top