Τσαλμπούρης: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη»

Δηλώσεις για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Κολοσσού με τον Άρη έκανε ο Γιώργος Τσαλμπούρης χαρακτηρίζοντας το πολύ δύσκολο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά η δήλωση του Έλληνα φόργουορντ/σέντερ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έπειτα από τρεις εβδομάδες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και στους επίσημους αγώνες, γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να κάνει μόνο προπονήσεις. Όλοι θέλουμε να δίνουμε παιχνίδια.

Από την άλλη, όμως, η διακοπή μας βοήθησε να βάλουμε ακόμη περισσότερο στην ομάδα τον νέο μας παίκτη, ενώ από την άλλη βοήθησε και εμένα προσωπικά, γιατί ξεπέρασα έναν τραυματισμό που με ταλαιπωρούσε.

Από ‘κει και πέρα, αντιμετωπίζουμε μία ιστορική ομάδα, όπως είναι ο Άρης, που παλεύει για τη σωτηρία του και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε πολύ τη νίκη, γιατί σε αυτή την περίπτωση θα σταματήσουμε να κοιτάμε πίσω και θα κοιτάμε πιο ψηλά. Σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσουμε να ανησυχούμε.

Αναφορικά με τον κόσμο, έχω μάθει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για το ματς και αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους. Μακάρι να υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και να είναι γεμάτο το γήπεδο, γιατί ο κόσμος πάντα μας δίνει την απαραίτητη ώθηση και ενέργεια που θέλουμε».

To Top