Τσαμπούρη: «Έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση»

Η ομάδα Μπάσκετ Κορασίδων του Αρη κέρδισε άνετα τον Ηρακλή Κοζάνης (65-34), κατακτώντας την πρωτιά στον Α’ Όμιλο της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές…

“Η Παναγιώτα Τσαμπούρη στάθηκε στη διαχείριση της κούρασης, μετά τον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η κόουτς του ΑΡΗ δήλωσε:

«Η σημερινή μέρα για εμάς ήταν ημέρα διαχείρισης της κούρασης, γιατί είχαμε χθες ένα παιχνίδι προς το βράδυ και σήμερα έπρεπε να λειτουργήσουμε το πρωί. Θέλαμε να κάνουμε και διαχείριση του χρόνου και να δώσουμε την ευκαιρία και στις μικρότερες αθλήτριες, έχουμε στη σύνθεσή μας τέσσερα κορίτσια γεννηθέντα το 2009. Αγχωθήκαμε γιατί δεν πήραμε γρήγορα τη διαφορά για να ξεκουράσουμε τις μεγάλες και να δώσουμε χρόνο στις μικρές».

Η αθλήτρια του ΑΡΗ, Δήμητρα Ασλανίδου, επισήμανε από την πλευρά:

«Πιστεύω ότι η ομάδα είναι για τα δύσκολα. Όλος αυτός ο κόπος που έχουμε κάνει αυτούς τους μήνες τώρα ανταμείβεται. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά και πάμε για τα δύσκολα. Πάμε για αυτά για τα οποία έχουμε προπονηθεί και πάμε για κάτι καλύτερο».

Ο προπονητής του Ηρακλή Κοζάνης, Χρήστος Τοπάλης, τόνισε:

«Προσπαθήσαμε να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις παίκτριές μου. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΡΗ και στην Παναγιώτα, είναι εξαιρετική προπονήτρια και ως άνθρωπος. Μας ενδιαφέρει περισσότερο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν πολύ δύσκολο να κάνουμε κάτι με τον ΑΡΗ και τον Παναθηναϊκό».

Η αθλήτρια του Ηρακλή Κοζάνης, Μαρία Ζηντζιόβα, είπε:

«Είναι μια όμορφη εμπειρία. Μπορεί να ξεκινήσαμε λίγο λάθος αλλά πιστεύω ότι το έχουμε διορθώσει. Πάμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Πιστεύω στην ομάδα, έχουμε μεγάλες προοπτικές, πρέπει όμως να συγκεντρωθούμε και να προσέξουμε το τεχνικό κομμάτι».

 

To Top