Τσαμπούρη: «Νικήσαμε τον πρωταθλητή, περιμένουμε τον αντίπαλο στα ημιτελικά»

Η ομάδα Μπάσκετ Κορσίδων του Άρη πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στη 2η αγωνιστική της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΟΚ και η Παναγιώτα Τσαμπούρη στάθηκε στους παράγοντες που έφεραν το θετικό αποτέλεσμα.

Η κόουτς του Άρη δήλωσε:

«Είχαμε πει στα παιδιά ότι το παιχνίδι θα τελειώσει στο σαράντα. Ότι και να γίνει στην αρχή, είτε εμείς παίρναμε κάποια διαφορά, είτε ο Παναθηναϊκός. Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι που θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτό το τουρνουά. Παίζαμε με τον πρωταθλητή. Νομίζω ότι ανταπεξήλθαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μας δίνει την πρώτη θέση στον όμιλο και θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας στα ημιτελικά».

Η πρωταγωνίστρια του Άρη, Δέσποινα Μπαλτζή, επισήμανε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για την πρώτη θέση στον όμιλο. Κάναμε πολύ προπόνηση, πολύ δουλειά. Προσπαθήσαμε ότι είχαμε κάνει και μας είχε πει η προπονήτριά μας να το βγάλουμε στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε για το επόμενο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαρές και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Μαντζιώρης, τόνισε:

«Νομίζω ήταν καθαρά θέμα συγκέντρωσης, ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, που λειτούργησαν καθαρά οι άμυνες. Στα πολύ κρίσιμα σημεία έδειξε πολύ καλή αυτοσυγκέντρωση η ομάδα του Άρη. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα κάθε παιχνίδι είναι ένα μάθημα για να βελτιωνόμαστε πάνω στα λάθη που κάνουμε. Υγεία να έχουν όλα τα κορίτσια. Έκανα τις παρατηρήσεις μου χθες, δεν θέλω να γίνω γραφικός, αλλά δεν είναι συνθήκες αγώνα».

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Δήμητρα Κατσούλη, είπε:

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά μας βγήκε η κούραση. Έχουμε μπροστά μας και άλλα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα. Ενδεχομένως να συναντήσουμε ξανά τον Άρη στον τουρνουά. Είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία που βρισκόμαστε εδώ και μας βοηθάει να γίνουμε καλύτερες»

To Top