Τσαϊρέλης: «Η υποδοχή και το πολύ κακό ξεκίνημα μας στοίχησαν»

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Άρη, Γιάννης Τσαϊρέλης, στάθηκε στο πολύ κακό ξεκίνημα και στην “υποδοχή” της ομάδας, η οποία τους πρόδωσε και οδήγησε στην ήττα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Σήμερα μας στοίχισε ότι στα 2 πρώτα σετ δεν μπήκαμε καν στο γήπεδο. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με έμπειρες αθλήτριες κι αν του δώσεις ευκαιρία θα το πληρώσεις. Όταν αποφασίσαμε να παίξουμε, γύρισε το ματς και κλειδί σ’ αυτό ήταν η Σίσσυ Αποστολίδου. Στο τάι μπρέικ το φτάσαμε εκεί που το φτάσαμε, αλλά μας πρόδωσε η υποδοχή μας».

Στον αντίποδα, η προπονήτρια του Ηλυσιακού, Κάταλιν Κις, τόνισε: «Ξεκινήσαμε πάλι πολύ καλά τον αγώνα, όμως η αλλαγή της Αποστολίδου άλλαξε την εικόνα του Άρη καθώς βελτίωσε την υποδοχή του, ανέβηκε κι η διαγώνια τους και σε συνδυασμό με τη δική μας χαλάρωση ήρθε η ανατροπή. Δυσκολευτήκαμε πολύ να συνέλθουμε, αλλά κάναμε κι εμείς κάποιες αλλαγές που μας έδωσαν ενέργεια, βρήκαμε ξανά το ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη. Δεν θέλαμε να την πάθουμε όπως με το Μαρκόπουλο την περασμένη αγωνιστική, όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και είμαι πολύ χαρούμενη για τη νίκη μας που ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά».

To Top