ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβάζει στροφές ενόψει Ατρόμητου, στόχος να… συμμαζέψει τη ζημιά

Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Ανεβάζει στροφές και στοχεύει στο “τρίποντο” με τελικό στόχο, όταν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος να έχει… συμμαζέψει τη ζημιά.

Και αναφερόμαστε σε… ζημιά, μια και οι 14 βαθμοί σε 10 αγωνιστικές δεν ανταποκρίνονται στις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι.

Ο Άρης έχασε βαθμούς εκτός προγράμματος, κατέγραψε τη χειρότερη συγκομιδή της τελευταίας πενταετίας σε αντίστοιχο αριθμό αγώνων και βρίσκεται μακριά από την πρώτη δυάδα, κοντά ωστόσο στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ο Άλαν Πάρντιου προσπαθεί να παρουσιάσει κάθε φορά ένα σύνολο με όσο τον δυνατόν λιγότερες αδυναμίες και στόχο το ερχόμενο Σάββατο να φύγει με το “τρίποντο” από το Περιστέρι. Σημαντικό βάρος έριξε στην λειτουργία της αμυντικής γραμμής. Δεν είναι τυχαίο ότι στις πρώτες 10 αγωνιστικές ο ‘Αρης έχει βρεθεί πίσω στο σκορ στα 7 ματς, εκ των οποίων τα έξι με τον Πάρντιου στον πάγκο. Σε αυτά, δύο φορές μόνο κατάφερε να κάνει ολική επαναφορά και να πάρει το “τρίποντο”.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με 2-1 και στο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό και πάλι στο Κλεάνθης Βικελίδης όταν και πάλι πήρε το παιχνίδι με 2-1. Από εκεί και πέρα βρέθηκε να κυνηγά και δεν τα κατάφερε στο Αγρίνιο (3-1), στον Βόλο (2-0), από την ΑΕΚ εντός έδρας (2-0) και στην Λεωφόρο (1-0). Όπως και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ (1-1).

 

To Top