ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε αναμμένα κάρβουνα στον Άρη! Θλάση στη γάμπα η πρώτη εκτίμηση για τον Χάγκινς

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι στον Άρη! Εφόσον επιβεβαιωθούν σήμερα οι αρχικές εκτιμήσεις για θλάση στη γάμπα, ο Τζος Χάγκινς μπορεί να μείνει εκτός δράσης τέσσερις εβδομάδες κι αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση γκαρντ.

Ο Αμερικανός παίκτης, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, με ενοχλήσεις στη γάμπα και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση. Σήμερα, ο 28χρονος γκαρντ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις κι αν δείξουν ότι ο τραυματισμός είναι τέτοιος, που θα τον κρατήσει περίπου έναν μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, οι “κίτρινοι” θα πρέπει να καλύψουν το σημαντικό κενό του, προσθέτοντας έναν παίκτη στο ρόστερ τους.

Το θετικό είναι ότι μετά τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, υπάρχει διακοπή δυο εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 19 Νοεμβρίου κόντρα στο Περιστέρι, στην Αθήνα. Έτσι, ο Άρης θα έχει χρόνο να επιλέξει παίκτη και παράλληλα θα εξελίσσεται η αποθεραπεία του Χάγκινς, ώστε να αφήσει πίσω του οριστικά τον τραυματισμό στη γάμπα. 

To Top