Τσαϊρέλης: “Νέα φουρνιά του Άρη που θα διεκδικήσει”!

Από αύριο, Πέμπτη, μέχρι και το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το Φάιναλ Φορ βόλεϊ Θεσσαλονίκης για τις Παγκορασίδες, με τη συμμετοχή για ακόμα μία χρονιά του Άρη και ο “κιτρινόμαυρος” προπονητής Γιάννης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ομάδας.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε και στο τρίτο Final 4 της ΕΠΕΣΘ για την τωρινή σεζόν. Είναι μία νέα φουρνιά αθλητριών του Άρη που άρχισε να δείχνει τα πρώτα δείγματα της. Ερχόμαστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει. Το γήπεδο της ΧΑΝΘ μπορεί να φέρει πάρα πολύ κόσμο, ευχόμαστε να γεμίσει και τις τρεις μέρες να δούμε πολύ ωραία παιχνίδια. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Εκτός από τον Τσαϊρέλη, μίλησαν και οι άλλοι τρεις προπονητές που συμμετέχουν στο φάιναλ φορ.

Αναλυτικά:

Ιωακειμίδης Θανάσης (ΔΕΚΑ): «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το Final 4, το οποίο είναι το δεύτερο σε τρία χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια. Εμείς ερχόμαστε για να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».

Τρύψια Άντζυ (Μυγδονιακός): «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που προκριθήκαμε, παρά τις προβλέψεις. Δουλέψαμε προσπαθώντας να αποκτήσουμε ομοιογένεια, καθώς τα παιδιά αυτά δεν είχαν την ευκαιρία να προπονούνται όλα μαζί. Για μας ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί και θα κατέβουμε στους αγώνες για ό,τι καλύτερο».

Τζιουμάκας Σωκράτης (Περσέας): «Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το πετύχαμε, έχουμε καλή ομάδα αλλά όλα αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνουν καλοί αγώνες και να έρθει ο κόσμος να τους παρακολουθήσει».

To Top