Τσεκάρισε το «νέο αίμα» και κάνει εισηγήσεις – Ποιους τρεις ξεχώρισε ο Παπαδόπουλος

Αγωνιστικά η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Άρη με το φιλικό στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Σούλης Παπαδόπουλος είδε σε τρία παιχνίδια (Πιερικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών και Πανθρακικό) αρκετά νέα παιδιά, έβγαλε τα συμπεράσματά του και θα κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα της Κομοτηνής: «Κάποια απ’ αυτά τα παιδιά θα είναι μέσα στην εισήγηση μου για τη νέα σεζόν. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τη διοίκηση και το αν θα είμαι εγώ στην ομάδα. Ακόμη και αν δεν είμαι εγώ προπονητής όμως, είμαι υποχρεωμένος να παραδώσω την έκθεση μου. Όπως είπα και πριν, υπάρχουν 2-3 παιδιά που μπορούν να προσφέρουν πάρα πολλά. Ο Άρης το έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι έχει πολύ καλές ακαδημίες».

Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, ο 46χρονος προπονητής αναμένεται να εισηγηθεί στη διοίκηση για να υπογράψουν συμβόλαια 2-3 από τους νεαρούς παίκτες.

Λεμονής, Σταυρόπουλος και Παλιάτσος, όπως φαίνεται είναι οι παίκτες που έχουν κερδίσει έδαφος, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη εισήγηση αυτήν τη στιγμή.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με την προϋπόθεση ότι θα έχει κλείσει και το διοικητικό θέμα, ώστε να μπει σε συγκεκριμένες βάσεις η χάραξη της επόμενης μέρας στο αγωνιστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ εδώ την ανάλυση των νέων παικτών όπως την είχε κάνει πριν λίγες μέρες για το PRESSARIS ο Δημήτρης Μπουγιουκλής

To Top