Τσικνοπέμπτη; Ντυθείτε ΕΠΟ ή ΠΣΑΠ με τις μάσκες της υποκρισίας! Με Σπανό πόσο πάει… μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Ελλάδα, ελληνικό ποδόσφαιρο της παρωδίας, της υποκρισίας, της μάσκας και των μασκαράδων (μέρες πού είναι…). Πριν λίγες μέρες στήθηκε ένα πανηγυράκι υποκρισίας με ανακοινώσεις και ανησυχούντες γιατί έκανε το… λάθος ο Άρης να νικήσει μετά από τέσσερις μήνες. Έπρεπε να κερδίσει μετά από δέκα μήνες ή και καθόλου προφανώς.

Από τους θιγόμενους ήταν και ο ΠΣΑΠ, ο οποίος βγήκε δημόσια για να καταγγείλει τον Άρη για τα όσα (δεν) έγιναν με τον Πανιώνιο καταγγέλλοντας ότι “το ελληνικό ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω” (σ.σ. ας έβαζαν πρόεδρο της ΕΠΟ τον Βασίλη Δανιήλ, ο άνθρωπος ήταν ούτως ή άλλως 100 χρόνια… μπροστά).

Ο ΠΣΑΠ κρύφθηκε βέβαια, μετά από επεισόδια όπως π.χ. στον ΟΦΗ ή στον Ατρόμητο. Κρύβεται και τώρα, όμως, μπροστά στην σοκαριστική σύλληψη του Γιώργου Σπανού, προέδρου (ιδιαίτερα… άπλα και γαλαντόμου) της ΠΑΕ Ατρόμητος, ο οποίος βάσει της δικογραφίας φέρεται να είχε “αρχηγικό ρόλο στην κομπίνα του λαθρεμπορίου πετρελαίου”.

Γιατί δεν βγάζει ανακοίνωση τώρα για να μας πει πόσο πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο; Δεν νοιάζεται εάν οι ποδοσφαιριστές (εφόσον αποδειχθούν οι κατηγορίες) έπαιρναν (έμμεσα) προϊόν εγκληματικής πράξης; 

Ψιλά γράμματα. Πάντως, Τσικνοπέμπτη σήμερα. Μια καλή ιδέα είναι να ντυθείτε ΕΠΟ ή ΠΣΑΠ, τώρα που οι μάσκες της υποκρισίας είναι σε αφθονία.

To Top