ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσιλιγγίρης: «Πάμε για τη νίκη στο ΟΑΚΑ! Να πάρουμε το Κύπελλο!»

Μεγάλη αξία έχει για τους παίκτες του Άρη ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα (20/6) στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1

Αναλυτικά όσα είπε ο Απόστολος Τσιλιγγίρης στην κάμερα της Nova:

Τι σκέφτεστε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με δεδομένο ότι ακολουθεί η εντός έδρας ρεβάνς Κυπέλλου;

«Μέσα σε πέντε μέρες έχουμε δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ. Ήδη έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια αντίπαλοι με την ΑΕΚ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνουμε το παιχνίδι των πλέι οφ. Πάμε για τη νίκη!»

Μια ενδεχόμενη νίκη χρειάζεται περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, για να βοηθήσει εν όψει της ρεβάνς;

«Εννοείται! Όταν παίρνεις μια νίκη, αυτομάτως παίρνεις ψυχολογική διάθεση. Πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα κάνουν αλλαγές, γιατί το παιχνίδι του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε».

Την ήττα από τον Ολυμπιακό την έχετε αφήσει πίσω σας;

«Ναι! Η ήττα δεν μας επηρέασε καθόλου. Φάνηκε αυτό και στις προπονήσεις που κάναμε όλη την εβδομάδα. Δείχνουμε έτοιμοι και για τα δύο παιχνίδια που έχουμε με την ΑΕΚ. Σκεφτόμαστε τη ρεβάνς, για΄τι θέλουμε να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο!»

Ρυθμό πρόλαβε η ομάδα να πιάσει; Γιατί τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα και με τη ζέστη…

«Η ζέστη παίζει μεγάλο ρόλο, αυτό είναι αλήθεια. Είναι σημαντικό ότι τα περισσότερα παιχνίδια είναι αργά. Στη ρεβάνς, πάντως, πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα προλάβουμε να πιάσουμε ρυθμό μέχρι τότε. Προηγήθηκαν δύο παιχνίδια, ακολουθεί κι αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όλα αυτά βοηθούν να βρούμε το ρυθμό μας».

Όποιος καταφέρει να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ, θα πάρει πλεονέκτημα για τη ρεβάνς, τι πιστεύεις;

«Ναι, θα πάρει πλεονέκτημα! Και να μην πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, όμως, έχουμε στη συνέχεια τρεις ημέρες να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τη ρεβάνς. Πιστεύω, όμως, ότι θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ό,τι και να γίνει στο ΟΑΚΑ, πάντως, το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένα άλλο παιχνίδι».

Επειδή, όπως είπες, κάθε ματς είναι ξεχωριστό, μπορείτε να είστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ;

«Είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ αυτή τη στιγμή. Μετά θα δούμε αυτό του Κυπέλλου».

To Top