ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσιλιγγόπουλος: “Οργανώθηκε όλος ο Άρης, μαζεύτηκαν 12 κούτες με γράμματα και αφιερώματα για τον Άλκη”! (video)

Ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Eρασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, για την προσπάθεια που έκαναν οι κιτρινόμαυροι ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα ενθύμια που κατατέθηκαν στη μνήμη του Άλκη.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε:

“Οργανώθηκε όλος ο ΑΣ Άρης. Όλοι οι υπάλληλοι πήγαμε εκεί να μαζέψουμε ό,τι υπήρχε, γιατί φοβηθήκαμε τη κακοκαιρία. Μαζέψαμε γύρω στις 12 κούτες, με κασκόλ και φανέλες. Ήρθαν συγγενείς και παρέλαβαν όλα αυτά τα πράγματα. Συμμαζέψαμε έπειτα τον χώρο. Είναι ένα χώρος ιερός αυτή τη στιγμή. Όλος ο κόσμος πηγαίνει εκεί αυτή τη στιγμή, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, με τα παιδιά του. Ελπίζω να μη ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Όταν ξεκινήσαμε, ήρθαν εκεί διάφοροι άνθρωποι, όλων των ηλικιών, φόρεσαν γάντια που τους δώσαμε και μας βοήθησαν. Όλος ο κόσμος βοήθησε να συγκεντρωθούν όλα αυτά τα ενθύμια. Ποτέ δεν είναι εύκολο, όταν φεύγει ένας αθώος άνθρωπος. Όταν βλέπεις τον κόσμο να έρχεται όλες τις ώρες της ημέρας, δε χρειάζεται να δεις τίποτα άλλο. Έχει γίνει ένα μνημείο ο χώρος και όλος ο κόσμος πονάει.”

To Top