Τσιριμώκος: “Αν ο Άρης είναι στην τριάδα μέχρι το Δεκέμβριο μπορεί να χτυπήσει τίτλο”

 O βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Θαλής Τσιριμώκος αναφέρθηκε στην πορεία των κιτρινόμαυρων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

-Για τον Άρη τη νέα σεζόν:

Στα 2 παιχνίδια που είδα με Λαμία και Λάρισα έχει δείξει μια ποιότητα τελείως διαφορετική και μια ομάδα πολύ καλή. Τώρα το θέμα είναι να συνεχίσει έτσι. Οι παίκτες που έχει μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δεν ξέρω τι διάρκεια θα έχει και τι δουλειά έχει γίνει, πάντως προς το παρόν τα βήματά του είναι πάρα πολύ καλά.

-Τι του άρεσε περισσότερο στην ομάδα του Άρη:

Είδα ότι οι παίκτες από τα χαφ και μπροστά είναι έμπειροι και έχουν προσωπικότητα. Παίζει μεγάλο ρόλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο να μπορείς να σκοράρεις. Ο Άρης είχε πρόβλημα σε αυτό τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται το επίπεδο των παικτών και τα πρώτα δείγματα είναι πάρα πολύ καλά.

 -Για το σημείο στο οποίο μπορεί να φτάσει ο Άρης:

Όπως δείχνει ο Άρης μέχρι τώρα θα πρέπει να κάνει ένα ταμείο μέχρι το Δεκέμβριο. Αν το Δεκέμβριο είναι μέσα στις 3 πρώτες θέσεις, αυτό είναι καθαρά διοικητικό θέμα. Δηλαδή πως θα ενισχυθεί η ομάδα για να πάει όσο καλύτερα μπορεί. Αν ο Άρης είναι στην τριάδα μέχρι το Δεκέμβριο θα πρέπει να χτυπήσει τίτλο. Στον κόσμο δεν μπορούμε να λέμε ψέματα. Αν η ομάδα πάει για πρωτάθλημα θα έχει σπόνσορες και πολλά άλλα θετικά. Ο Καρυπίδης πρέπει να κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια επειδή είναι πελάτες του. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο γιατί ο κάθε οπαδός έχει τα δικά του “πιστεύω”. Ο φίλαθλος στην Ελλάδα όταν βλέπει μια ομάδα να προσπαθεί, τότε το ανταποδίδει. Αν στον κόσμο δώσεις την ελπίδα και δεν τον κοροϊδεύεις θα στο ανταποδώσει. Κάθε σεζον που περνάει πρέπει να καθορίζονται και οι στόχοι της ομάδας.

-Για τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα- Άρης το Σάββατο:

Το παιχνίδι αυτό έχει τις δυσκολίες του και για τις 2 ομάδες. Γιατί η δυναμική της ομάδας των Ιωαννίνων με τον κόσμο που έχει και την ιστορία της, θα πρέπει να χτυπάει κάθε χρόνο μια έδρα στην Ευρώπη. Αυτό που προέχει είναι ο κόσμος να ευχαριστηθεί ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και οι 2 ομάδεςνα μπορέσουν να προσφέρουν θέαμα.

To Top