ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσιριμώκος: «Πιστεύω στον Μάντζιο, ο Άρης έχει ομάδα για πρωτάθλημα»

Ο Θαλής Τσιριμώκος που είχε τον Άκη Μάντζιο ως παίκτη στον ΑΟ Κηφισιάς και μπορεί να θεωρηθεί ο «μέντορας» του, μίλησε για τους κιτρινόμαυρους και την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Για το ότι είχε τον Άκη Μάντζιο στον ΑΟ Κηφισιάς:

Είχα μια φοβερή χρονιά με τον Άκη Μάντζιο και πολλά ακόμη τρομερά ταλέντα. Τον είχα τρία χρόνια στα χέρια μου, ήταν ένα παιδί έξυπνο, ένα παιδί που δούλευε, που αξίζει αυτό που κάνει και μακάρι να το δω και ψηλότερα.

Είχε ενδιαφερθεί τότε και η ΑΕΚ για τον Άκη, δεν πήγε, πήγε στον Πανιώνιο, έπαιξε και τελικά ήθελε μετά να τον αγοράσει η ΑΕΚ.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είναι ένα πανέξυπνο παιδί, έχει καλές σχέσεις και δεν είναι άνθρωπος των ακραίων αποφάσεων. Σκέφτεται πολύ και πιστεύω στις ικανότητες του, μέχρι τώρα έχει δείξει ότι τα πάει καλά. Χρειάζονται αυτά τα παιδιά λίγο εμπιστοσύνη.

Φέτος έχει πολύ καλό υλικό στα χέρια του και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει, θέλει πίστη και υπομονή.

Για το πρόβλημα που είχε μέχρι πέρυσι ο Άρης στο γκολ:

To γκολ πρέπει να το έχεις και μέσα σου, όσο δουλεύεις βελτιώνεσαι, αλλά πρέπει να υπάρχει από μέσα σου. Πρέπει να παίρνεις την κατάλληλη θέση και να έχεις την αίσθηση πότε θα πλασάρεις, πότε θα σουτάρεις.

Ο Καμαρά δείχνει ότι μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Για το ρόστερ του Άρη:

Ήρθαν καλοί παίκτες, αλλά καινούργιοι, δεν ξέρω κατά πόσο θα βρεθούν γρήγορα. Μακάρι να τα καταφέρουν από φέτος, αν μείνουν πάντως οι ίδιοι παίκτες στο μέλλον μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Για την πρεμιέρα με τον ΟΦΗ:

Oι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ο ΟΦΗ είναι δυνατός φέτος, ξεκινάει με τον Νιόπλια. Έχει συνολικά ένα καλό μοντέλο με έναν πρόεδρο που δεν τον ξέρει κανείς και παλιούς ποδοσφαιριστές.

To Top