Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Περθ για το Hopman Cup

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη κατέφθασαν στο Περθ της Αυστραλίας, όπου θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό τένις μετά από 17 χρόνια στο Hopman Cup, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων τους Ρότζερ Φέντερερ και Σερένα Ουίλιαμς!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

O Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη ταξίδεψαν περίπου τις ίδιες ώρες χθες για το Περθ της Αυστραλίας, όπου θα ανοίξουν τη νέα χρονιά, με το Hopman Cup. Η Ελλάδα θα επιστρέψει στον ιστορικό θεσμό, που ενδέχεται να γίνει για τελευταία φορά φέτος, μετά από 17 χρόνια!

O Τσιτσιπάς, Νο. 15 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο Περθ, μαζί με την εκπρόσωπο της γαλλικής ομάδας, Αλίζ Κορνέτ.

H Σάκκαρη έφτασε νωρίτερα, πέρασε ήδη μια νύχτα στο Περθ και σήμερα το πρωί πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση στη RAC Arena.

Το Σάββατο θα ξεκινήσει το Hopman Cup και η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα αγωνιστούν την πρώτη μέρα του τουρνουά. Συγκεκριμένα, η ομάδα μας θα παίξει με τη Μεγάλη Βρετανία το Σάββατο, με τις Ηνωμένες Πολιτείες τη Δευτέρα (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) και με την Ελβετία την Πέμπτη. Για να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου (5 Ιανουαρίου), θα πρέπει να πάρει την 1η θέση του ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Hopman Cup:

Σάββατο 29/12/2018, 04:00GR
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ
1. Katie Boulter – Μαρία Σάκκαρη
2. Cameron Norrie – Στέφανος Τσιτσιπάς
3. Boulter/Norrie – Σάκκαρη/Τσιτσιπάς

Δευτέρα 31/12/2018, 04:00GR
ΗΠΑ – ΕΛΛΑΔΑ
1. Serena Williams – Μαρία Σάκκαρη
2. Frances Tiafoe – Στέφανος Τσιτσιπάς
3. Williams/Tiafoe – Σάκκαρη/Τσιτσιπάς

Πέμπτη 03/01/2019, 11:30GR
ΕΛΛΑΔΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ
1. Μαρία Σάκκαρη – Belinda Bencic
2. Στέφανος Τσιτσιπάς – Roger Federer
3. Σάκκαρη/Τσιτσιπάς – Bencic/Federer

To Top