Τσιώλης: «Δεν είχαμε ρέντα, θα βρούμε τα πατήματά μας…»

Ο Σάκης Τσιώλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι Εργοτέλης-Άρης τονίζοντας σε σημερινές δηλώσεις του ότι: «και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη επειδή προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και αυτό το γεγονός προϋποθέτει την παρουσία ενός πολύ ενδιαφέροντος παιχνιδιού».

 

Ο προπονητής του Άρη μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής στον «Athletic Radio 104,2» της Κρήτης σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Αναλυτικά

 

Για την υπόθεση των στημένων αγώνων: «Σίγουρα, αισθάνομαι άσχημα σαν ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που έχει μόνη ασχολία το ποδόσφαιρο αλλά και επειδή έχει πληγεί αυτό που αγαπάμε όλοι μας».

Για την εθνική ομάδα: «Η εθνική ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει χαρακτήρα αλλά και όχι αυτοκτονικές τάσεις. Καθοδηγείται από έναν άνθρωπο όπως είναι ο Φερνάντο Σάντος και μαζί του η εθνική ομάδα έχει μέλλον. Έχουμε τις δυνατότητες και διαθέτουμε καλύτερη ομάδα από την Γεωργία».

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη: «Πρώτα από όλα και ρεαλιστικά να δούμε τα πράγματα, υπάρχει ομάδα που έχει πάρει 7 βαθμούς από 4 στημένες φάσεις. Άρα, ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ρυθμό δεν επιτρέπει στις ομάδες να έχουν μια ομοιογένεια. Αυτή είναι μια δικαιολογία που έχει ο Άρης.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης δεν είχε την απαιτούμενη εικόνα στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και την Ξάνθη με αποτέλεσμα να στενοχωρήσει τον κόσμο του που είναι και η δύναμη του. Επίσης, είχαμε 8 χαμένα τετ α τετ και 3 δοκάρια. Άρα δεν είχαμε και ρέντα.

Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θέλει γρήγορα τα θετικά αποτελέσματα. Αποκτήσαμε 4 πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα τα πράγματα και θέλω να πιστεύω ότι ο Άρης θα βρει τα πατήματα του από εδώ και στο εξής».

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να στέκεται κανένας στα ονόματα των ομάδων. Ενδεχομένως, αυτά τα μεγάλα παιχνίδια να μας δώσουν και την απαιτούμενη ώθηση».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που είναι φτιαγμένη εδώ και χρόνια από το Νίκο Καραγεωργίου που έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά. Παρ’ ότι έπαιξε με πολύ δύσκολους αντιπάλους, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες και καίγεται για το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Η τακτική θα παίξει πρωτεύον ρόλο στο παιχνίδι αλλά και μέσα από τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν θα δούμε την τακτική που θα ακολουθήσουμε».

Για τα στοιχεία που έχει διακρίνει από τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης παίζει γρήγορα και έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές όπως και ο Άρης. Διαθέτει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις στημένες φάσεις με εξέχουσα παρουσία, αυτή του Μπούντιμιρ».

Για τον ΟΦΗ: «Είναι αξιοσημειώτο αυτό που συμβαίνει με τον ΟΦΗ γιατί αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Νίκο Μαχλά, Νίκο Αναστόπουλο που βλέπουμε τον βασικό κορμό της ομάδας να διατηρείται με παιδιά που έπαιξαν το προηγούμενο καλοκαίρι στα πλέι – οφ. Πραγματικά χαίρομαι για τον ΟΦΗ που συνεχίζει και παραμένει. Δυστυχώς, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πληγεί από αυτήν την δυσοσμία που βγαίνει προς τα έξω. Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η ανακατωσούρα που υπάρχει να γίνεται προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου».

To Top