«Ζήσε τα ντέρμπι» με προνομιακά εισιτήρια

Τα μεγάλα ντέρμπι έρχονται για τον Άρη και η κίτρινη ΠΑΕ έβγαλε στη δημοσιότητα τα προνομιακά πακέτα για τους φιλάθλους της ομάδας, προκειμένου να τους ικανοποιήσει, έχοντας παράλληλα η ίδια μια σημαντική οικονομική ανάσα σε δύσκολους καιρούς.
 
 Ο Άρης έχει μπροστά του τρία παιχνίδια μεγάλου ενδιαφέροντος, όπως είναι αυτά με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης και η ΠΑΕ φρόντισε να δημιουργήσει ένα «πακέτο» προσφοράς για όσους φιλάθλους προμηθευτούν εισιτήρια και για τα τρία παιχνίδια, με μειωμένες τιμές σε σχέση με τα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν μεμονωμένα.

Μια σημαντική κίνηση από την οποία περιμένει ανταπόκριση από τους φιλάθλους.

Συγκεκριμένα, οι τιμές όπως έχουν ήδη αναρτηθεί στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ είναι:

 

Αγώνας      Θ1-3  Θ2-5-6        Θ7     Θ9    

 

Με ΠΑΟΚ:   15€    25€    60€    30€

 

Με ΟΣΦΠ:   15€    25€    60€    30€

 

Με ΠΑΟ:     15€    25€    60€    30€

 

Τιμή πακέτου      40€    65€    150€  75€
 
Μάλιστα, σε εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση-κάλεσμα προς την ομάδα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες της εποχής αποφάσισε να διαθέσει τα εισιτήρια των επόμενων τριών αγώνων -ντέρμπι στο Κλ. Βικελίδης υπό την μορφή πακέτου εισιτηρίων, φυσικά με μειωμένες τιμές.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από σήμερα το απόγευμα στις 17:30 μέσω της υπηρεσίαςe-ticketing από το νέο web site της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, www.arisfc.gr. Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα έχουν την δυνατότητα της υπηρεσίας print at home.

Το πακέτο περιλαμβάνει τους αγώνες κόντρα στον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό και θα κοστίζουν 40 ευρώ για τις θύρες 1 και 3 (αντί για 45 ευρώ) , 65 ευρώ για τις θύρες 2,5 και 6 (αντί για 75 ευρώ) , 150 ευρώ για την θύρα 7 (επισήμων) (αντί για 180 ευρώ) και 75 ευρώ για την θύρα 9 (αντί για 90 ευρώ).

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι μέχρι την Δευτέρα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται μόνο  μέσω της υπηρεσίας του E-ticketing μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 23 Οκτωβρίου. Παράλληλα θα τους δίνεται η δυνατότητα και για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 5 Νοεμβρίου”.

.

To Top