Τσιώλης: «Είχα δύσκολη χρονιά και λόγω Άρη»

Για τη χαμένη ιστορική ευκαιρία του Αστέρα να βρεθεί στον τελικό μίλησε ο Σάκης Τσιώλης, αλλά και για τη δύσκολη χρονιά, που όπως είπε είχε λόγω Άρη. Όλα αυτά παραμονές του παιχνιδιού στο Κλεάνθης Βικελίδης…
Αναλυτικά μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεών του στον Novasportfm:

Για την πίκρα του αποκλεισμού, σημείωσε: «Βέβαια υπάρχει πίκρα. Για την πόλη, καθώς η πόλη ήταν η πρώτη φορά που την καλούσε η ιστορία. Είχαμε την αισιοδοξία και τη δυνατότητα να περάσουμε. Να χάσεις ένα παιχνίδι σε ίσους όρους απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι ο Ατρόμητος είναι λογικό. Η πίκρα είναι ότι σε αυτό το παιχνίδι από το ξεκίνημα παίζαμε με μειονέκτημα. Πίκρα και για μένα, καθώς μετά από 15-16 χρόνια προπονητικής καριέρας είχα την ευκαιρία να πάω σε έναν τελικό. Τόσα χρόνια περίμενα και δεν μπόρεσα».

Για τον στόχο των πλέι οφ, υπογράμμισε: «Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Στην πεντάδα όμως δύσκολα θα μπούμε, γιατί θα πρέπει οι αντίπαλοι να κάνουν τρεις ήττες. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε και δεν πρέπει να μιλάμε για πεντάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στα τρία τελευταία παιχνίδια να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Η συγκομιδή βαθμών σε βοηθάει και για τη νέα χρονιά και τους παίκτες. Το Κύπελλο θα άλλαζε σελίδα στην ιστορία του Αστέρα. Θα βοηθούσε να αλλάξουν νοοτροπία και οι παίκτες που έχουμε και αυτοί που θα έρθουν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε».

Για το αν θα γίνουν δοκιμές στα τελευταία παιχνίδια και για την δική του παραμονή στον Αστέρα, ξεκαθάρισε: «Το αν θα χρησιμοποιηθούν κάποιοι παίκτες στα τελευταία, θα γίνει, για να δει και η ομάδα ποιους θα κρατήσει και ποιους όχι. Εγώ έχω μια πολύ καλή συνεργασία με την ομάδα. Μου έχει γίνει κρούση για να συζητήσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας, αλλά προείχε ο ιστορικός στόχος του Κυπέλλου. Είχα μια δύσκολη χρονιά, ξεκινώντας από τον Άρη και θέλω να ηρεμήσω λίγο πριν αποφασίσω τι θα κάνω. Μετά το Πάσχα και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, θα μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση».

To Top