Χαριτωνίδης στο PRESSARIS: «Χαρήκαμε τη νίκη με ΠΑΟΚ και… έπεται συνέχεια»!

Ο Γιάννης Χαριτωνίδης ανέλαβε να καλύψει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το κενό που άφησε φεύγοντας ο Ιβάν Μπόικοβιτς και τα κατάφερε εξαιρετικά, κερδίζοντας τους δημόσιους επαίνους του προπονητή του. Ο 33χρονος πασαδόρος είχε κάθε λόγο να χαρεί για τη νίκη, την οποία ανέλυσε στο PRESSARIS, βάζοντας φυσικά ως επόμενο στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο…

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο έμπειρος πασαδόρος, που επανήλθε στους «κίτρινους» στα μέσα της σεζόν, σχολίασε αρχικά: «Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πιο δύσκολο απʼ ό,τι περιμέναμε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε. Πάντα τα τοπικά ντέρμπι έχουν μία ιδιαιτερότητα και παρά τις ελλείψεις, καταφέραμε να ανταποκριθούμε».

Αναφορικά με το πώς ο ίδιος βλέπει τη συνέχεια, είπε τα εξής: «Δεν βρίσκομαι για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα, ωστόσο βλέπω ότι ο Άρης το τελευταίο διάστημα έχει καλή παρουσία. Τώρα, ακολουθεί μία περίοδος μίνι προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, για να κατακτήσουμε την προνομιούχο 5η θέση. Εκεί θέλουμε να επικεντρωθούμε».

Όσο για το αν η ευρωπαϊκή έξοδος αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, σημείωσε: «Αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι με στόχο πάντοτε τη νίκη. Σίγουρα η 5η θέση και η συμμετοχή στην Ευρώπη αποτελούν κίνητρο για εμάς, αλλά αυτό που κάνουμε από τα Χριστούγεννα και έπειτα είναι να επικεντρωνόμαστε σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, θέλοντας να πάρουμε ό,τι καλύτερο κάθε φορά. Τώρα πλέον, φτάσαμε να απέχουμε ένα βήμα από το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Κλείνοντας, ο Χαριτωνίδης ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την συμβολή τους στην επικράτηση της ομάδας επί του ΠΑΟΚ: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο του Άρη για την παρουσία του στο γήπεδο. Ήταν πολύ σημαντική η βοήθειά του και εμείς από την πλευρά μας είμαστε ικανοποιημένοι για τη χαρά που του δώσαμε».

To Top