Τσιώλης: «Η νίκη θα φτιάξει την ψυχολογία μας»

Η επικράτηση επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (0-2) θα τονώσει την αυτοπεποίθηση των «κίτρινων», όπως επισήμανε ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, τονίζοντας επίσης ότι ο Άρης έχει διδαχθεί από τα λάθη που έγιναν εναντίον του Ατρομήτου…

«Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι που θέλαμε να κάνουμε, για να φύγουμε από τη ρουτίνα των προπονήσεων. Δώσαμε στον Βράνιες την ευκαιρία να αγωνιστεί, ώστε να αρχίσει να προσαρμόζεται, αλλά και στους νεαρούς Αγγελούδη, Κατίδη και Αγτζίδη, αφού πρόκειται για παίκτες που ενδεχομένως θα χρειαστεί να μας βοηθήσουν», είπε αρχικά ο κ. Τσιώλης και συμπλήρωσε:
«Είναι πολύ ευχάριστο που η ομάδα έκανε ξανά νίκη, έστω και σε φιλικό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό, για να φτιάξουμε την ψυχολογία της ομάδας στα αποδυτήρια».

Σε ό,τι αφορά την αλλαγή στη νοοτροπία της ομάδας, ο τεχνικός των «κίτρινων» σχολίασε: «Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, είπαμε ότι θα πρέπει να δούμε λίγο διαφορετικά τα πρόσωπα και τα πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Το μάθημά μας νομίζω ότι το πήραμε. Αλλιώς, θα κάνουμε κακό του κεφαλιού μας».

Σε ερώτηση για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, που δεν συμμετείχαν από την αρχή της προετοιμασίας, ο κ Τσιώλης είπε: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ των νεοαποκτηθέντων. Σίγουρη η διακοπή του πρωταθλήματος, μετά από μια εντός έδρας ήττα, δεν ήταν ό,τι καλύτερα. Θα θέλαμε να δώσουμε γρήγορα ένα παιχνίδι, ώστε να βγάλουμε από πάνω μας την αρνητική εικόνα του ματς με τον Ατρόμητο».

Δεν παρέλειψε όμως να σταθεί στην απουσία ενός εξ αυτών, του Βικτοράς Γιάκομπ: «Είναι δυσάρεστο που δεν μπορέσαμε να έχουμε τον Γιάκομπ, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπώρησε τις δύο τελευταίες ημέρες. Θέλαμε να του δώσουμε πολύ χρόνο συμμετοχής σήμερα, γιατί η ομάδα ποντάρει πολλά σ’ αυτόν τον παίκτη. Μαζί με τον Τσέζαρεκ, είναι οι δύο κλασικοί επιθετικοί που έχουμε».

Σε ό,τι αφορά την πιθανή απόκτηση των Σανκαρέ και Ούμπιντες, ο πρώην προπονητής τους στον Ολυμπιακό Βόλου απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του: «Ένας καλός παίκτης έχει πάντα θέση σε μια ομάδα, όπως έχω ξαναπεί. Ο Άρης κοιτά να επενδύσει με το βλέμμα στο μέλλον, δεν κοιτά μόνο το παρόν. Εγώ πάντως δεν έχω καμία απολύτως επαφή με παίκτες άλλων ομάδων, είναι θέμα της διοίκησης».

Τέλος, ο κ. Τσιώλης είπε ότι «κοιτάμε να κλείσουμε ένα δυνατό φιλικό για το Σαββατοκύριακο και μέχρι αύριο πιστεύω ότι θα ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος».

To Top