Τσιώλης: «Να φύγουν τα καρκινώματα από τον Άρη!»

Χωρίς περιστροφές μίλησε, ίσως για πρώτη φορά, για τα κακώς κείμενα που είχε συναντήσει στον Άρη ο Σάκης Τσιώλης. Ο πρώην προπονητής των «κίτρινων» τόνισε ότι «τώρα θα φύγουν από τον Άρη τα καρκινώματα, που έφερναν τους παίκτες με τα καράβια»!

Ο σημερινός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, με κολακευτικό τρόπο για την αξία του Λεωνίδα Αργυρόπουλου. Αναλυτικά:

Για το γεγονός ότι οι ελληνικές ομάδες στρέφονται σε Έλληνες προπονητές και για την κρίση στο ποδόσφαιρο: «Αυτό που λείπει δεν είναι οι προπονητές, αλλά οι καλοί παράγοντες ή τεχνικοί διευθυντές. Αυτοί έχουν βάλει τις ομάδες σε αυτή την κατάσταση. Το ποδόσφαιρο θα πάει σε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Ίσως μέσα από αυτήν τη συγκυρία έρθουν καλύτερα πράγματα.

Για τις υποχρεώσεις του με τον Αστέρα Τρίπολης: «Γυρίσαμε χθες από το Καρπενήσι και σε τέσσερις μέρες θα πάμε στο Μπακού. Θα πρέπει να φορμάρουμε γρήγορα για να ανταποκριθούν οι παίκτες. Είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Η άλλη ομάδα είναι έμπειρη. Είναι εύπορη και είναι δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα και την Αρκαδία επάξια.

Για τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο που είναι κοντά στο Άρη: «Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και λόγω κάποιων μυϊκών τραυματισμών έχασε τη θέση του. Είναι μικρός και Έλληνας και μπορεί να αποδείξει τι μπορεί να κάνει. Με πήραν από τον Άρη και τους είπα τη γνώμη μου. Έχει πολύ καλή επιτάχυνση, αλλά θα πρέπει να προσέξει την προετοιμασία του για να αποφύγει τους μυϊκούς τραυματισμούς. Μπορεί να βοηθήσει και έχει όλα τα προσόντα. Θα κερδίσει πολλά από την οικογένεια του Άρη».

Για την κατάσταση στον Άρη: «Το σημαντικότερο είναι ότι ο κόσμος είναι παρών και αποδεικνύει πόσο μεγάλες σύλλογος είναι ο Άρης. Από τα παιδιά που έρχονται μπορεί να βγάλει πολύ καλύτερη ομάδα από τα προηγούμενα χρόνια. Θα μπορέσει να φύγει από τα καρκινώματα των προηγούμενων χρόνων. Από όλους αυτούς που ήταν πίσω από αυτές τις μεταγραφές που έφερναν τους παίκτες με τα καράβια».

To Top