Τσιώλης: «Ούτε στα χειρότερα όνειρά μου τέτοιο ξεκίνημα…» (video)

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ προανήγγειλε ο Σάκης Τσιώλης για την αυριανή ημέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0 και πρόσθεσε πως ούτε στα χειρότερα όνειρά του δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτά τα αποτελέσματα στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς!

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός υπογράμμισε πως “σήμερα θα μιλήσουμε για το παιχνίδι, αύριο στη συνάντηση με τη διοίκηση θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, τότε θα μας απασχολήσει αυτό (σ. σ. το μέλλον του στον Άρη). Υπάρχει μια άψογη συνεργασία με τη διοίκηση και πολύ μεγάλη εκτίμηση. Θα κάνουμε αυτό που συμφέρει τον Άρη καλύτερα. Πάνω από όλα είναι ο Άρης…”.

Πρόσθεσε πως “και για μένα ο σταθμός της καριέρας μου ήταν ο Άρης και είχα φιλοδοξίες και μπορεί η ομάδα να κάνει πολλά. Είμαι δυσαρεστημένος, στενοχωρημένος. Καταλογίζω πρώτα από όλα στον εαυτό μου αυτή την πορεία. Ούτε στα χειρότερα όνειρά μου θα μπορούσα να φανταστώ αυτό το ξεκίνημα…” και συνέχισε λέγοντας ότι “σε δύο τρία παιχνίδια θα μπορούσε η ομάδα να είχε πάρει τη νίκη. Χάθηκαν νίκες στο τελευταίο δευτερόλεπτο ή όπως σήμερα που είχαμε δοκάρια. Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Υπάρχουν βέβαια και δύο παιχνίδια λιγότερα, αλλά αυτό είναι δικαιολογία. Η ομάδα δεν πήρε τους βαθμούς που έπρεπε να πάρει και αυτό είναι στενάχωρο”.

Για τον αγώνα τόνισε πως “κρίθηκε στην κλάση του Λυμπερόπουλου, που ξέρει και εκμεταλλεύεται κάθε αδράνεια της άμυνας. Τα μεγάλα προβλήματα τα είχαμε πάνω στον Λυμπερόπουλο, που κινήθηκε πολλές φορές χωρίς πίεση. Η ΑΕΚ εκφράζεται επιθετικά από τον Λυμπερόπουλο. Εκεί ήμασταν άσχημα στη σημερινή μέρα. Θα μπορούσαμε να είχαμε μπει στο παιχνίδια αν κάποιο από τα δύο δοκάρια ήταν γκολ και τότε θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι… Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι κοντά στην περιοχή της ΑΕΚ. Μέχρι το 70′-75′ δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα, φέραμε τη μπάλα στην περιοχή της ΑΕΚ, αλλά δεν κάναμε την κλασική ευκαιρία για να πετύχουμε ένα γκολ και να διεκδικήσουμε το ματς. Η ΑΕΚ από τότε και μετά κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα, διαχειρίστηκε το παιχνίδι όπως αυτή ήθελε και ήρθε μια ήττα που είναι πραγματικά πολύ άσχημη”.

Δείτε το χαρακτηριστικότερο απόσπασμα των δηλώσεων του Σάκη Τσιώλη, στο βίντεο του PRESSARIS:
{youtube}u6q_Nd14_2s|640|360|1{/youtube}

To Top