Τσιώλης στους παίκτες: “Την Τετάρτη θα δούμε αν θα είμαστε μαζί”

Οι ώρες που κυλάνε είναι καθοριστικές για την παραμονή ή όχι του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη. Το βράδυ της Δευτέρας υπάρχει καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση της ομάδα και τον Θεσσαλό τεχνικό, το οποίο θα κρίνει πολλά… Την ίδια ώρα, τα όσα είπε στους παίκτες του ο ίδιος ο Τσιώλης, είναι εξόχως ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί το τελευταίο 24ωρο στην ομάδα.

Το κλίμα ήταν βαρύ στην πρωινή προπόνηση του Άρη. Όχι ότι η ισοπαλία σε ένα ντέρμπι θεωρείται αποτυχία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, η αποτυχία να πετύχει ο Άρης την πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές, οι πολλές απουσίες του αντιπάλου, αλλά και η μέτρια εμφάνιση δημιούργησαν σύννεφα πάνω από την ομάδα με φανερές τις επιπτώσεις στο εσωτερικό της.

Ο Τσιώλης έκανε αίσθηση στη σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές όταν ξεκίνησε λέγοντας: “Την Τετάρτη θα δούμε αν θα είμαστε μαζί… Υπάρχει ένα συμβούλιο με τη διοίκηση και θα ξεκαθαρίσουν όλα”. Μια τοποθέτηση που τα λέει όλα και ήρθε ως συνέχεια των όσων δήλωσε στη συνέντευξη τύπου της Κυριακής, τότε που ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης.

Από κει και πέρα, ο 52χρονος προπονητής μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Άρη. “Τα δώσατε όλα, δεν έχω παράπονο από κανέναν και σας αξίζου συγχαρητήρια. Προσπαθήσατε όλοι για την νίκη, αλλά μερικές φορές η μπάλα είναι… άτιμη” είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να υπάρξει κάποιο άλλο σχόλιο και να ξεκινήσει η προπόνηση.

Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για το θέμα του Τσιώλη

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις του Γιάννη Κόντη για το θέμα του Τσιώλη

To Top