Τσιώλης: «Υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε την επιτυχία»

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τον Άρη, ο οποίος θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ο προπονητής των κίτρινων Σάκης Τσιώλης έστειλε το σύνθημα της νίκης…

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες που όμως δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Εμείς βρισκόμαστε πιστεύω σε μία αγωνιστική κατάσταση ικανή να μας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλουμε» είπε χαρακτηριστικά ο Τσιώλης μιλώντας στην κάμερα της NOVA.
O 52χρονος προπονητής τόνισε ακόμη ότι: «Η εβδομάδα κύλησε καλά από αγωνιστικής απόψεως και προετοιμασίας και θεωρώ ότι αυτό το οποίο πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό μας ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε την επιτυχία.

Στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια έχω την αίσθηση ότι λεπτομέρειες έγειραν εναντίον μας την πλάστιγγα και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κυνηγά πάντα τη νίκη κι ελπίζω αυτή την φορά όλα να λειτουργήσουν προς την κατεύθυνση της επιτυχίας που ψάχνουμε».

To Top