Τσομίδης: «Κάποιοι δε θέλουν να τα καταφέρουμε»

Ο Στάθης Τσομίδης, ένας εκ των νομικών που θα εκπροσωπήσουν τον Άρη στην αυριανή εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99 αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται και στα εμπόδια που βάζουν κάποιοι. Επίσης μίλησε για την υπόθεση Σηφάκη και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι.

Ο νομικός της ΠΑΕ Άρης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» όπου δήλωσε: «Η αυριανή μάχη είναι πολύ δύσκολη. Δυστυχώς επιβεβαιώνομαι που επέμενα πως θα έπρεπε να δικάσουμε τον Ιανουάριο και οι πληροφορίες μου λένε πως το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο θα δηλώσει παρόν αλλά θα αντιτάξει. Είμαστε υποχρεωμένοι ως νομική ομάδα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και σε μια ώρα ξεκινάμε τη σύσκεψη μας για να οργανώσουμε τις κινήσεις μας. Φαντάζομαι πως όλα θα πάνε καλά και ο Άρης έχει τα επιχειρήματα να ξεκινήσει τη διαδικασία για την ένταξη στο άρθρο 99. Κάποιοι δε θέλουν να τα καταφέρουμε.

Επίσης είχαμε την εξέλιξη στην υπόθεση Σηφάκη, μια εξέλιξη που δεν ήταν καθόλου καλή. Μέσα στην προοπτική της εφαρμογής της απόφασης θεωρητικά ο Άρης κινδυνεύει. Υπάρχουν όπλα νομικά να αντιμετωπιστεί μια τέτοια εξέλιξη, όμως δεν είμαι αρμόδιος εγώ να σας τα πω. Είναι σίγουρα μια αρνητική εξέλιξη. Εύχομαι να μην κινδυνέψει η ομάδα σε αυτό το θέμα. Υποθέτω πως η εκδίκαση της υπόθεσης μπορεί να γίνει και μετά από ένα μήνα αλλά κανείς δε μπορεί να προσδιορίσει ακριβώς. Οι αποφάσεις δεν έχει σημασία πότε βγαίνουν αλλά τι περιγράφουν μέσα. Το ποσό είναι τεράστιο».

To Top