Τσομίδης στο PRESSARIS: Η γνωμοδότηση Κοτσίρη “τελειώνει” την παραφιλολογία!

 Η γνωμοδότηση του Λάμπρου Κοτσίρη θεωρείται και είναι ζωτικής σημασίας σε ότι αφορά τις (νέες) αθλιότητες από την Αθήνα σχετικά με το… παραμύθι (δίχως δράκο) περί ενδεχομένου τιμωρίας υποβιβασμού του Άρη επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια (υπαγωγή στο άρθρο 99).

Ο νομικός των κίτρινων Στάθης Τσομίδης με νέα τοποθέτησή του στο PRESSARIS (πόσες ακόμη θα χρειαστούν για να καταλάβουν όλοι το αυτονόητο) ξεκαθάρισε ότι “η γνωμοδότηση Κοτσίρη ‘τελειώνει’ την παραφιλολογία”!

“Ο Άρης είναι η πρώτη αθλητική ομάδα που υπάγεται στο άρθρο 99, είναι ο μοναδικός τρόπος για να υπάρξει επόμενη μέρα. Νομίζω ότι όλες οι ενστάσεις λύνονται από το δικαστήριο. Είχαμε μία γνωμοδότηση του κ.Κοτσίρη, ο οποίος πέραν της εξειδίκευσης στο αθλητικό δίκαιο είναι αυτός που είπε ότι δεν υπάρχει θέμα και γι αυτό δεν παρέστη και η ΕΠΟ στο πολιτικό δικαστήριο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην απόφασή του το δικαστήριο υιοθετεί την γνωμάτευση, υπογραμμίζοντας με απλά λόγια, ότι το δίκαιο που επικαλείται ο Άρης ισχύει, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται περί αυτοδιοίκητου” είπε χαρακτηριστικά ο Τσομίδης.

Σε άλλο σημείο τόνισε ότι: Έγινε η διαδικασία της προσωρινής διαταγής που εξεδόθη με τον αντίλογο, ωστόσο έγινε δεκτό ότι νομίμως υπάχθηκε ο Άρης σε αυτή τη διαδικασία. Περιμένω να δω αν υπάρχει διαφορετική άποψη, όπου θα απαντήσουμε συγκεκριμένα.

Αν τεθεί θέμα από τη διεθνή ομοσπονδία, η νομική υπηρεσία έχει απάντηση”, ενώ μιλώντας και στον “Αρένα” συμπλήρωσε:

“Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προσβληθεί η ΠΑΕ από αυτή η κατάσταση, δεν θα έχει πρόβλημα ο Άρης. Το αυτοδιοίκητο είναι εσωτερική διαδικασία και δεν είναι συνταγματικά καθιερωμένο. Οι όποιες διεθνείς συμβάσεις που δεσμεύουν την Ελληνική Ομοσπονδία μπορούν να αντιμετωπιστούν”.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του PRESSARIS

To Top