Τσουκάνης για παρόν (Αστέρας), μέλλον (Αλκαράθ) αλλά και παρελθόν (Τσιώλης)! (video)

Ο Στέλιος Τσουκάνης μίλησε για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, για τον Λούκας Αλκαράθ και θα επιδιώξει να αλλάξει ο νέος τεχνικός της ομάδας, αλλά και για τον Σάκη Τσιώλη, τον προπονητή που τον έφερε στον Άρη.

Ο αριστερός μπακ χαφ μίλησε στην κάμερα της NOVA:

-Στέλιο, πως αντιμετωπίζεις το ματς με τον Αστέρα;
« Είναι πολύ σημαντικό, μετά την απώλεια που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, στο τελευταίο λεπτό. Προετοιμαζόμαστε με τον καινούριο προπονητή, ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή, να πάμε και να κερδίσουμε το ματς».

-Πως είναι τα πράγματα με τον κ. Αλκαράθ;
« Τώρα ήρθε ο κ. Αλκαράθ, δουλεύουμε περισσότερο στην τακτική και σε κομμάτια που γνωρίζει ο ίδιος, ώστε να βελτιώσει την ομάδα». 
-Εχει αλλάξει το κλίμα; 
« Δεν μπορώ να διακρίνω κάποια αλλαγή, μέσα σε δυο τρεις ημέρες. Αυτό θα φανεί από παιχνίδι σε παιχνίδι και κυρίως με τα αποτελέσματα, γιατί όλοι απ’ αυτά κρινόμαστε».

-Η διεξαγωγή των προπονήσεων είναι διαφορετική;
«Σίγουρα ένας έλληνας μ’ έναν ξένο προπονητή, έχουν διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία. Το ποδόσφαιρο γενικά είναι ένα, απλά κάποια κομμάτια είναι διαφορετικά, κάποια είναι ίδια».

-Θα δει ο κόσμος έναν διαφορετικό Αρη στην Τρίπολη; 
« Σίγουρα δεν μπορεί να κριθεί ο προπονητής από μία αγωνιστική. Αυτό που αλλάζει είναι η ψυχολογία και πιστεύω να εμφανιστεί η ομάδα πιο έτοιμη, πιο ψυχωμένη, αν και θεωρώ πως και στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν καλά τα πράγματα. Εκτός, ίσως, απ’ το δεύτερο ημίχρονο».

-Στην Τρίπολη θα συναντήσετε και τον Σάκη Τσιώλη… 
« Εμένα ο Σάκης Τσιώλης μ’ έφερε στην ομάδα και θα τον συναντήσουμε όλοι!»

-Τι θυμάσαι από την εποχή Τσιώλη στον Αρη; 
« Τα πάντα! Ηταν μια πολύ χαρούμενη εποχή! Μ’ έφερε στην ομάδα, σε μια μεγάλη ομάδα και τον εκτιμώ πολύ».

-Ο Αστέρας χτυπάει πεντάδα και κάτι παραπάνω. Επομένως ο δείκτης δυσκολίας για τον Αρη μεγαλώνει;
« Εχω δει όλα τα εντός έδρας ματς του Αστέρα Τρίπολης και τα έχουμε δει και στο βίντεο, γιατί τυχαίνει να ακολουθούμε το πρόγραμμά τους. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, με γρήγορους μεσοεπιθετικούς και γενικά πολύ καλή τακτική. Ειδικά στην έδρα του ο Αστέρας έχει το απόλυτο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δείτε τις δηλώσεις του Στέλιου Τσουκάνη

To Top