ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσουμάνης: “Χαρά μας να βισκόμαστε κοντά στα νέα παιδιά – Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο παρά τις αναβολές”

Ο Νίκος Τσουμάνης μίλησε για τη σημερινή εκδήλωση, αναφερόμενος στη σημασία που έχει για τους ίδιους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές να συναναστρέφονται με νεαρά παιδιά και να προσπαθούν να τους μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους.

Για το τουρνουά:«Νομίζω πως τέτοιες διοργανώσεις σαν αυτό τουρνουά ευαισθητοποιούν τους πάντες, πόσο μάλλον εμάς τους ποδοσφαιριστές.Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ κοντά σε νέα παιδιά,σε μικρά παιδιά και ελπίζουμε να είναι παράδειγμα για τα επόμενα παιδιά να έρχονται στο γήπεδο,να παίρνουν τέτοιες παραστάσεις και να βρίσκουν “καταφύγιο” στο γήπεδο για αυτό είναι χαρά μας που είμαστε εδώ».

Για το πόσο σημαντικό είναι να δίνουν συμβουλές σε μικρά παιδιά: «Θεωρώ πως ναι και αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη χαρά και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και κάθε φορά που θα μας ζητάνε θα είμαστε παρών».

Για το αν οι αναβολές επηρεάζουν την ομάδα:  «Εντάξει,είμαστε μια ομάδα με δυνατό ρόστερ αλλά μας έφερε λίγο πίσω γιατι καθυστερούν το πρωτάθλημα από εκεί και πέρα είμαστε διαρκώς στις προπονήσεις κανονικά με την ίδια προσπάθεια,με τον ίδιο ζήλο και στα παιχνίδια που απομένουν και θα δούμε».

To Top