ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τσοχαταρίδης στο PRESSARIS για Άρη, Αρβανιτίδη και ακαδημίες: “Αυτό είναι το όραμα των Αρειανών επιχειρηματιών!”

Η αντίστροφη μέτρηση για την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας συνεχίζεται, με το υποψήφιο σχήμα του οποίου επικεφαλής είναι ο Νίκος Αρβανιτίδης, να μπαίνει στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του πλάνου, που θα αναλύσει ενώπιον των μελών του Ερασιτέχνη, με στόχο την ανάληψη των ηνίων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

tsoxataridisΟ Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, μέλος του συγκεκριμένου σχήματος άνοιξε τα χαρτιά του στο PRESSARIS, αναλύοντας, παραμονή της Συνέλευσης, τα “θέλω” του ίδιου και των “συμπαικτών” του, αναφορικά με τον Άρη της επόμενης και όχι μόνο σεζόν.

Ερωτώμενος για το ποσοστό ετοιμότητας του πλάνου που αναμένεται να παρουσιάσουν, είχε να πει: «Οι σκέψεις μας έχουν δρομολογηθεί και ήδη έχουμε στα χέρια μας ένα σχεδόν ολοκληρωμένο πλάνο. Απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες, τις οποίες θα διευθετήσουμε το πρωί της Δευτέρας. Φυσικά, η στελέχωση σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο δεν θα μείνει μόνο εκεί. Υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει και στη συνέχεια».

Αναφορικά με τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την πρόταση σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, τόνισε: «Γίνονται συνεχώς συζητήσεις και θα συνεχιστούν και μετά την Δευτέρα, εφόσον, πάρουμε το χρίσμα. Ιδίως στο αγωνιστικό τμήμα δεν έχουμε καταλήξει απολύτως στα πρόσωπα που θέλουμε να καλύψουν ορισμένες θέσεις, όπως για παράδειγμα, αυτή του γενικού αρχηγού. Για όλα τα πόστα έχουμε συντάξει μία λίστα με ονόματα που θεωρούμε ότι θα ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις μας.

Πρέπει, όμως, να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και φυσικά να είμαστε εμείς αυτοί που θα “τρέξουν” το τμήμα από τη νέα σεζόν. Όπως γίνεται κατανοητό, παίζει σημαντικό ρόλο τόσο για τον σχεδιασμό τον δικό μας, όσο και για τους υποψήφιους για συνεργασία μαζί μας».

“Mόνοι μας σε αυτή την προσπάθεια”

Την δική του ερμηνεία στις τοποθετήσεις όσων υποστηρίζουν ότι «πίσω» από την προσπάθεια των τεσσάρων επιχειρηματιών, υπάρχει ο Γιώργος Αρβανιτίδης, έδωσε ο Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης: «Είναι λογικό να το πιστεύουν λόγω του Νίκου Αρβανιτίδη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει. Εξάλλου, δεν μπορεί να βρίσκεται από “πίσω”, όπως λένε, γιατί αφενός δεν μπορεί και αφετέρου δεν θέλει οποιαδήποτε εμπλοκή. Ο καθένας μας έχει τις φιλοδοξίες του, αν και όλες έχουν ως κοινό παρανομαστή την επιτυχία του Άρη και την επιστροφή του στη φυσική του θέση, ανώδυνα και γρήγορα.

Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Αρβανιτίδης, σε προσωπικό επίπεδο με τον γιο του, Νίκο, μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και ως σύμβουλος του. Αυτό είναι καθαρά οικογενειακό τους ζήτημα. Το δικό μας ζητούμενο, είναι να επιχειρήσουμε μία προσπάθεια με Αρειανούς επιχειρηματίες, που θα στηριχθούν πιο πολύ στη δουλειά, παρά στις παχυλές υποσχέσεις και τις τυμπανοκρουσίες. Ξέρουμε ότι θα χρειαστεί να μοχθήσουμε πολύ για το καλό του Άρη και είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε».

Όσον αφορά το όραμα του ίδιου, αλλά και των συνεργατών του για τον Άρη, είπε:  «Δεν υπάρχει άλλη σκέψη στο μυαλό μας πέρα από την άνοδο. Θέλουμε, τέτοια εποχή του χρόνου να ετοιμάζουμε την ομάδα για την Σούπερ Λιγκ, εάν κι εφόσον την Δευτέρα μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Δεν πιστεύω ότι δεν θέλουν τον Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ. Ποιος δεν επιθυμεί να έχει στο πρωτάθλημα του μία ομάδα με ιστορία, φανατικό κοινό που γεμίζει κάθε γήπεδο της χώρας; Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει αυτή η ιστορία και όλα θα μπουν σε μία τροχιά αισιόδοξη και ελπιδοφόρα. Ευχή όλων μας είναι σύντομα να ευδοκιμήσει η διάθεση και η προσπάθεια μας για να χαμογελάσουν επιτέλους τα χείλη όλων των Αρειανών, φυσικά και τα δικά μας».

«Nα κρατηθούν… ζωντανές οι ακαδημίες»

Πέραν του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης αναφέρθηκε στον Ερασιτέχνη, αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου, τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η «επιβίωση» τους: «Στόχος μας είναι να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεται και στον Ερασιτέχνη. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος της Δευτέρας, τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου. Είχα τα παιδιά μου 11 χρόνια στην κολύμβηση και γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Α.Σ.

Μία καλή συνεργασία μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και Ερασιτέχνη, είναι ικανή να βοηθήσει άμεσα όλα τα τμήματα και να τα κρατήσει “ζωντανά”, διότι ο Άρης είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και το εύρος του δεν περιορίζεται μόνο στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ. Όσον αφορά το καθαρά ποδοσφαιρικό σκέλος, θέλουμε να δώσουμε τεράστια προσοχή στις ακαδημίες μας. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ταλέντο και θέλουμε να το αξιοποιήσουμε μελλοντικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να επιτύχει τον στόχο ύπαρξης τους που δεν είναι άλλος από την ενίσχυση της πρώτης ομάδας».

Όταν ρωτήθηκε για το μήνυμα που θέλει να περάσει στον κόσμο του Άρη, μία μέρα πριν την κρίσιμη Γενική Συνέλευση, απάντησε χαρακτηριστικά: 

«Το σημαντικότερο όλων είναι να είμαστε ενωμένοι. Ακούω πολλούς που διαφωνούν με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, απαξιώνοντας ταυτόχρονα την ύπαρξη, αλλά και την δομή τους. Είναι καλό, ακόμα και αυτοί να δώσουν το “παρών” την Δευτέρα, ώστε να συμμετέχουν στην διαδικασία. Αν, φυσικά, έχουν να προτείνουν και κάτι διαφορετικό τότε θα πρέπει σίγουρα να το πράξουν.

Πρέπει να ακουστούν προτάσεις χωρίς δόλο, ενωτικές, με αποκλειστικό μέλημα το καλό του συλλόγου. Τουλάχιστον, αυτή τη φορά, ας μείνουν εκτός τα προσωπικά συμφέροντα. Κάθε διαφορετική άποψη και προσέγγιση, μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει. Το βασικότερο για εμάς είναι να δώσουμε στον κόσμο να καταλάβει τις πραγματικές μας προθέσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο, μόνο το καλό του Άρη. Το κάνουμε την ψυχή μας, γιατί μας πονάει αυτή η κατάσταση…”.

To Top