ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Συνδυασμοί επιλογών και “χημεία”… βασανίζουν το μυαλό του Πρίφτη!

Ο Δημήτρης Πρίφτης επέστρεψε στην Αθήνα και καλείται πλέον να αποσαφηνίσει τους μεταγραφικές επιλογές του με γνώμονα την απόκτηση αγωνιστικής ομοιογένειας για την ομάδα του Άρη την επόμενη χρονιά.

Ήταν σχετικά εύκολες οι επιλογές των Ελλήνων, διότι είναι παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά τι θα του δώσουν. Τα πράγματα… δυσκολεύουν στις επιλογές ξένων, διότι πάντα το ρίσκο είναι μεγαλύτερο, ειδικότερα αν οι παίκτες που θα αποκτηθούν δεν έχουν ελληνική ή ευρωπαϊκή εμπειρία.

Ο τεχνικός του Άρη έχει δημιουργήσει λίστες με παίκτες σε κάθε θέση και μαζί με τους συνεργάτες του Θωμά Νίκου και Σάββα Καμπερίδη, επιχειρούν να ταιριάξουν χαρακτηριστικά, δυνατότητες και αδυναμίες, για να προκύψει όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη “χημεία”.

Αυτοί οι συνδυασμοί παικτών και επιλογών – σε συνάρτηση πάντα με το οικονομικό – “βασανίζουν” το μυαλό του Πρίφτη, που θέλει να παρουσιάσει έναν Άρη πιο γεμάτο από πέρσι, με μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερες λύσεις, έστω κι αν θα λείπει το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ (Βεζένκοφ).

To Top