ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόνι Κάλβο: «Έκλεισα σε ομάδα της Ελλάδας»

Ο Τόνι Κάλβο άλλοτε παίκτης του Άρη (και της Βέροιας) αποκάλυψε ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ξανά στην Ελλάδα. Ο 33χρονος Ισπανός εξτρέμ που αγωνίζεται στη Σαντμπόια, ομάδα Γ’ Ισπανίας, αποκάλυψε ότι έχει κλείσει σε ελληνικό σύλλογο ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μιλώντας στη “Sportday” Κύπρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την Κύπρο, την Ανόρθωση και τι θυμάται:

“Όλα. Όταν μου λέει κάποιος για της σεζόν που ήμουν στην Κύπρο και την Ελλάδα θυμάμαι τα πάντα. Ο Άρης και η Ανόρθωση είναι οι ομάδες της καρδιάς μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κύπρο μέχρι και την στιγμή που έφυγα. Θα ήθελα να κατακτήσω έναν τίτλο με την Ανόρθωση, όμως δεν τα καταφέραμε”

-Το τελευταίο διάστημα αγωνιζόσουν σε ομάδες στην γ’ κατηγορία της Ισπανίας έτσι; Τι σκοπεύεις να κάνεις όταν με το καλό επιστρέψουμε στην καθημερινότητα; Θα συνεχίσεις στη χώρα σου;

«Ναι, αγωνίστηκα στην Βιγιαφράνκα αφού έφυγα από την Βέροια και μετά στην Σαντμπόια για μερικούς μήνες. Είναι δύσκολο φέτος να παίξουμε πιστεύω και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με την κατάσταση που επικρατεί. Μακάρι να πάνε όλα καλά και έχω ήδη κλείσει για τη νέα σεζόν. Θα είμαι στην Ελλάδα».

-Έχεις συμφωνήσει δηλαδή με ομάδα στην Ελλάδα και αν ναι σε ποια;

«Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω. Το μόνο που μπορώ να σου αναφέρω είναι ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα».

To Top