Τώρα φταίει το… πρόγραμμα στον Μπόλονι

Έναν άλλο Λάζλο Μπόλονι είδαν σήμερα οι δημοσιογράφοι στην αίθουσα τύπου. Ο συνήθης ήρεμος Ρουμάνος προπονητής έδειξε να βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση και όταν η κουβέντα στη συνέντευξη Τύπου έφτασε στον χρόνο προετοιμασίας που έχει η ομάδα του για να προετοιμαστεί ενόψει του Άρη, άρχισε την γενική επίθεση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αφού μίλησε αρχικά για τη νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς, επιστράτευσε τα γαλλικά του για να σχολιάσει σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά φανερά πιεσμένος και εκνευρισμένος από τους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας: «Δεν καταλαβαίνω την… ηλιθιότητα του προγράμματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προστατεύει και εμάς η λίγκα. Όταν παίξαμε με τον Ολυμπιακό επιστρέψαμε από το Καζάν στις επτά το πρωί και είχαμε 36 ώρες να προετοιμαστούμε.
 
Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αγώνες Δευτέρα ώστε να διατηρούνται ισορροπίες μεταξύ των ομάδων; Γιατί ο Ολυμπιακός να προστατεύεται και εμείς όχι; Δεν είναι δυνατόν εμείς να έχουμε παίξει 14 αγώνες και άλλες ομάδες μόλις 3. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουμε αν μπορούμε να πάρουμε παίκτες, αν είναι ελεύθεροι ή δεν είναι»!

Tο διάβασε καλά το μάθημά του…

To Top