«Τ’ άκουσε» για τον Καστίγιο και το σκέφτεται…

Η κριτική που δέχθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μεξικού Μανουέλ ντε λα Τόρε ήταν αρκετά σκληρή, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν κάλεσε στην Εθνική της χώρας τον Νέρι Καστίγιο, μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τον Άρη.

Η κριτική αυτή φαίνεται πως ευαισθητοποίησε τον Μεξικάνο προπονητή, ο οποίος παραχωρώντας συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Televisa Deportes Network (TDN) μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μια πιθανή πρόσκληση του Νέρι Καστίγιο στην Εθνική.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Καστίγιο αλλά είναι στα πλάνα μου να το κάνω» είπε αρχικά ο προπονητής της Εθνικής Μεξικού όταν ρωτήθηκε για τον 27χρονο επιθετικό του Άρη

και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε καταφέρει να τον εντοπίσουμε τηλεφωνικά, αλλά θα επιμείνουμε ώστε να αισθανθεί ότι τον έχουμε υπό παρακολούθηση. Σκοπεύω να μιλήσω σύντομα μαζί του για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συζήτηση έγινε με αφορμή τις κλήσεις των παικτών για το φιλικό παιχνίδι με την Κολομβία, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Καστίγιο, όσο και ο Κάρλος Βέλα της Σοσιεδάδ.  

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top