«Υπάρχει αποβολή του Κρέσιτς, το λέει ο κανονισμός»

Μέχρι και ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι ο Κρέσιτς θα έπρεπε να είχε αποβληθεί στο χθεσινό ντέρμπι, για τον σκληρό τρόπο με τον οποίο ανέτρεψε τον Γιαννιώτα στη φάση του 63′.

Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και εξήγησε ότι ο… ωμός τρόπος με τον οποίο ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ γκρέμισε τον αντίπαλό του συνιστά φάση για απευθείας κόκκινη κάρτα: «Μετά την τελευταία τροποποίηση του κανονισμού, υπάρχει κόκκινη κάρτα στον Κρέσιτς. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ βγήκε με υπερβολική δύναμη εκτός περιοχής και δεν έπαιξε μπάλα. Βρήκε τον αντίπαλο με επικίνδυνο τρόπο που συνιστά κόκκινη κάρτα».

Ο Βαρούχας εξέφρασε παράλληλα την άποψη ότι δεν υπήρχε πέναλτι στην ανατροπή του Νέτο από τον Νιμανί στοφινάλε, αλλά ούτε και στη φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο σε μαρκάρισμα του Σαλπιγγίδη από τον Μίσελ.

Παρά αυτούς τους ισχυρισμούς του, όμως, η κακή διαιτησία του Σιδηρόπουλου δεν… καλύπτεται, αφού η μη αποβολή του Κρέσιτς αποτέλεσε σε κάθε περίπτωση αλλοίωση των συνθηκών του παιχνιδιού.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top