Ανησυχίες και μαγνητική για Γιαννιώτα και Νέρι

Εξακολουθεί να έχει έντονους πόνους ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος θα υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική τομογραφία, όπως και ο Νέρι Καστίγιο, που επίσης αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Τούμπας.

Το πρόβλημα του Γιαννιώτα ίσως αποδειχθεί σοβαρότερο από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά, αφού ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει το αριστερό πόδι πρησμένο και δεν μπορεί καν να το πατήσει. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δέχθηκε χθες κλοτσιά από τον Ντάριο Κρέσιτς στην ποδοκνημική, στην επίμαχη φάση στην οποία ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να αποβληθεί.

Το διάστημα της απουσίας του Γιαννιώτα από τις προπονήσεις θα φανεί από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και για τον Νέρι Καστίγιο, που επίσης θα υποβληθεί σε ίδιο διαγνωστικό έλεγχο το απόγευμα.

Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ο Μεξικανός φορ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο, τραυματισμός που μεταφράζεται σε απουσία δέκα ημερών. Μετά τη μαγνητική, όμως, θα μπορούν να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top