Υπέγραψε ο Μπαμπαλιούτας, ντεμπουτάρει αύριο!

Παίκτης του Άρη έγινε και επίσημα ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, ο οποίος αποδεσμεύθηκε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα φορά την κίτρινη φανέλα μέχρι το τέλος της σεζόν! Ο 39χρονος λίμπερο θα καλύψει το κενό που είχε δημιουργηθεί μετά την αποχώρηση του Μάρκο Σάμαρτζιτς και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αύριο κιόλας, στο εντός έδρας παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου.

Ο έμπειρος παίκτης επιστρέφει στον Άρη έπειτα από μία διετή «παρένθεση», κατά την οποία αγωνίστηκε διαδοχικά στον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η επάνοδός του στον σύλλογο αποτελούσε κοινό μυστικό τις τελευταίες εβδομάδες και η είσοδος του νέου έτους -σε συνδυασμό με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα του Απόλλωνα- έφερε την επικύρωση της συμφωνίας.

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΑΠ Άρης:

«Το ΤΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα (γεν. 1972, ύψος 1,82μ.), που αγωνίζεται στη θέση λίμπερο, καλύπτοντας έτσι το κενό στη θέση αυτή.

Ο Λάμπης επιστρέφει στον ΑΡΗ ύστερα από δύο χρόνια, όπου αγωνιζόταν στον Ηρακλή και φέτος για λίγους μήνες στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το δελτίο του θα εκδοθεί το πρωί της Τρίτης και έτσι αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα μας στον απογευματινό (17:00 – Αλεξάνδρειο Μέλαθρο) αγώνα με αντίπαλο το Φοίνικα Σύρου».

To Top