Μέσα ο Τσαλδάρης, ερωτηματικό ο Μαυραειδής

Παρουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης της Τετάρτης με το Μαρούσι. Η κατάσταση του τραυματισμού του 31χρονου παίκτη έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση με αποτέλεσμα να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τον μεθαυριανό αγώνα με την αθηναϊκή ομάδα. Ο έμπειρος γκαρντ δείχνει να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού (διάταση) στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και το τεχνικό επιτελείο των κίτρινων ευελπιστεί πως δεν θα αισθανθεί άλλες ενοχλήσεις.

Απών από την προετοιμασία είναι ο Νταν Μαυραειδής που ταλαιπωρείται από τεντοντίτιδα στον ώμο. Η κρίσιμη μέρα για τον ομογενή γκαρντ είναι η αυριανή αφού αναμένεται να δοκιμάσει να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα εξαρτηθεί αν θα δώσει το παρών κόντρα στο Μαρούσι.

Όσο για τον Γιώργο Μπόγρη θα δοθεί αγώνας δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

To Top