Μεξικό ή… ΑΠΟΕΛ πάει ο Κόκε!

Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και επίσημα ο Σέρχιο Κόκε! Σύμφωνα με την “Rayo Herald” ο Ισπανός επιθετικός θα λύσει την συνεργασία με την Ράγιο και κατά πάσα πιθανότητα θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό ή την Κύπρο!

Ο Κόκε δεν… έπιασε στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Έπαιξε λίγο, σκόραρε μία φορά, αλλά δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Μόλις έξι αγώνες έπαιξε με τη φανέλα της Ράγιο, μία ως βασικός στο κύπελλο με τη Σανταντέρ και τις άλλες πέντε ως αλλαγή. Δεν έπεισε τον (τεχνικό της ομάδας) Σαντοβάλ και τις τελευταίες μέρες δεν προπονείται με την ομάδα, αλλά μόνος του. Το άρθρο αναφέρει πως ο Κόκε είχε πολλές δυσκολίες προσαρμογής λόγω της κακής φυσικής του κατάστασης, απόρροια του γεγονότος ότι δεν έκανε προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Η συνέχεια στη καριέρα του είναι μεταξύ… Μεξικού και Κύπρου! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κόκε τις τελευταίες ώρες μελετάει προτάσεις από το Μεξικό, όμως για να πάει εκεί θα πρέπει να συμφωνήσει άμεσα, αφού η μεταγραφική περίοδο στη χώρα της Βόρειας Αμερικής ολοκληρώνεται αύριο! Αν δεν προκύψει ομάδα από το Μεξικό, ο Κόκε θα στραφεί στις προτάσεις που έχει από την Κύπρο με πιο αξιόλογη αυτή από το ΑΠΟΕΛ που παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ!

To Top