Αρειανέ έχεις πακέτο, 3 ματς 24 ευρώ!

Ο Άρης συνεχίζει στο Γιούροκαπ, είναι η μοναδική ομάδα από την Θεσσαλονίκη που εκπροσωπεί την πόλη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και θέλει να έχει συνέχεια αυτό το ταξίδι. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ομάδα να παίξει σε γεμάτο Παλέ, γιατί ότι και να συμβαίνει κόσμος και ομάδα είναι… ένα. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΚΑΕ αποφάσισε να διαθέσει “πακέτο” εισιτηρίων για τα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια στη τιμή των 24 ευρώ!

Ο Άρης θα φιλοξενήσει στο Αλεξάνδρειο ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκας, την Κίμκι, τη Βιλερμπάν και τη Ντόνετσκ. Είναι όλες ομάδες, που όπως και ο Άρης, έχουν θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Φέτος συνθέτουν έναν όμιλο στο Γιούροκαπ. Με 24 ευρώ μπορεί και ο πιο απλός οπαδός να πάει στο Αλεξάνδρειο και να παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως “για τους τρεις εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες στην φάση των ομίλων LAST-16 του Eurocup απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ευρωλίγκα, θα εκδώσει πακέτο εισιτηρίων, στην προνομιακή τιμή των 24 Ευρώ.

Η ομάδα μας που έχει αποδείξει ότι σε κάθε αγώνα μάχεται με πάθος για τη νίκη ζητά τη στήριξη όλων μας, ώστε μέσα στο κατάμεστο Παλέ να διεκδικήσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο στους τρεις εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες θα επιβραβεύσει τη μέχρι τώρα προσπάθεια των παικτών και των προπονητών, θα τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια και θα στείλει ηχηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι ο ΑΡΗΣ είναι εδώ, ο μοναδικός εκπρόσωπος της πόλης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

Πακέτο τριών αγώνων

Άρης – Κίμκι (17/01)

Άρης – Βιλερμπάν (31/01)

Άρης – Ντόνετσκ (28/02)

Προνομιακή τιμή πακέτου εισιτηρίων 24 Ευρώ συνολικά σε όλες τις θύρες και για τους τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας στην φάση των «16» στο Eurocup ισχύει η παρακάτω τιμή:

12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Κίμκι στις 17/01

12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Βιλερμπάν στις 31/01

12 Ευρώ γενική είσοδος για τον αγώνα με την Ντόνετσκ στις 28/02″

To Top