ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Υπέρ του Άρη η προϊστορία στα ματς με Αστέρα – Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς τη φετινή σεζόν

Η προϊστορία στα παιχνίδια του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης είναι υπέρ των «κιτρινόμαυρων» που μετράνε συνολικά και ανεξαρτήτως έδρας εννέα νίκες σε 21 ματς πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, Άρης και Αστέρας συναντήθηκαν ήδη πέντε φορές, με τους «κιτρινόμαυρους» να αριθμούν τέσσερις νίκες (δύο σε πρωτάθλημα και δύο σε Κύπελλο).

Αναφέρει χαρακτηριστικά η Super League:

Μεταξύ τους
Παίζουν για έκτη φορά στη σεζόν και πέμπτη μέσα στο 2021, καθώς συναντήθηκαν στη φάση των «16» στο Κύπελλο και ο Άρης προκρίθηκε με δύο νίκες.

Ο Αστέρας νίκησε στο εντός παιχνίδι πρωταθλήματος στις 30 Ιανουαρίου με 2-1 και ανατροπή στο σκορ. Ήταν η πρώτη νίκη του επί του Άρη μετά από εννέα σχεδόν χρόνια! Ο Άρης κέρδισε στην έδρα του και το δεύτερο.

Το παιχνίδι του Ιανουαρίου είναι και η μοναδική νίκη του Αστέρα στα 14 τελευταία επίσημα (11 για το πρωτάθλημα), όπου ο Άρης έχει οκτώ νίκες (έξι για το πρωτάθλημα) και πέντε ισοπαλίες (τέσσερις στο πρωτάθλημα).

Ο Αστέρας κατάφερε να νικήσει τον Ιανουάριο, αφού ο Άρης είχε φύγει αήττητος από την Τρίπολη στα τέσσερα προηγούμενα για το πρωτάθλημα.

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 6
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Άρη: 9
Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 4
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Άρη: 2

Τα παιχνίδια της σεζόν

01.11.2020: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 1-0
(55’ αυτογκόλ Πασαλίδης)
30.01.2021: Αστέρας Τρίπολης – Άρης 2-1
(66’ σουτ Κρεσπί, 70’ σουτ Ριέρα – 28’ σουτ Μάνος)

04.04.2021: Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0
(69’ σουτ Σάντε Σίλβα, 90’ σουτ Μάνος).

To Top